Actie voor muziekonderwijs

ruut_jan2011Er komt komende dinsdag een actie van de Muziekschool om te protesteren tegen de aangekondigde bezuinigingen. Dat gebeurt tijdens een commissievergadering in het gemeentehuis. De actie wordt ondersteund door de Bibliotheek en Goor Collectief. De actievoerders vinden dat de geldkraan voor het muziekonderwijs veel te ver dicht gaat en vrezen voor goed, betaalbaar muziekonderwijs in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente.“Het lijkt of de gemeente gelijk radicale stellingen heeft neergezet, zonder na te denken over directe gevolgen, maar ook niet over 10 of 15 jaar. De enige visie die is beschreven is snijden in budget” stelt voorman Ruut te Velthuis (foto) in een persbericht. 

Gerelateerde berichten

  • Wat zijn uw takken wonderschoon…8 december 2015 Wat zijn uw takken wonderschoon… De Sint is weer vertrokken naar het zonnige zuiden en dus maken we ons in Goor ook op voor de feestelijke kerstdagen. Om het stadshart wat meer allure te geven wordt het centrum deze week […]
  • Waterleiding geknapt in de Rembrandtstraat17 november 2018 Waterleiding geknapt in de Rembrandtstraat De waterleiding in de Goorse Rembrandtstraat is gisteren geknapt. Dat gebeurde gisteravond rond 21:00 uur. Voor zover bekend zaten er geen huishoudens zonder water. Medewerkers van Vitens […]
  • Punten sparen op Goors station en in de trein27 oktober 2015 Punten sparen op Goors station en in de trein Treinreizigers van en naar Goor kunnen vanaf vandaag punten sparen voor producten en activiteiten als er buiten de spits gereisd wordt. Syntus heeft op het traject […]
  • Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat12 februari 2016 Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels […]
  • Kledingzaak Shoeby geopend15 september 2010 Kledingzaak Shoeby geopend Shoeby is vanochtend officieel gedoopt. De nieuwe kledingzaak, geintrigeerd met S-LakeSide, in de Grotestraat opende om 09.30 uur de deuren voor de eerste klanten. De winkel aan de […]