Twenthe geeft zege in slotfase weg

Het lijkt erop dat vv Twenthe dit jaar alle zeilen bij moet zetten om degradatie uit de vierde klasse te voorkomen. De ploeg van trainer Mark Bolink leek op eigen veld lang af te stevenen op een overwinning tegen FC Eibergen maar gaf de zege in de laatste zes minuten volledig uit handen en verloor met 2-3. Een beter Twenthe kwam voor rust na 27 minuten op voorsprong door een treffer van ‘good old’ Mark Nijland die maar weer eens van stal werd gehaald…

In de tweede helft kwam Eibergen beter in de wedstrijd en werd het na 25 minuten gelijk door een goal van Sverre Boonk. Het leek uiteindelijk toch goed te komen voor de Goorse Tricolores toen Nijland 7 minuten voor tijd de 2-1 binnen schoot. Het ging daarna toch nog mis voor Twenthe want vijf minuten later was het alweer gelijk door weer Sverre Boonk en het werd het allemaal nog erger toen Jacco Roerdink in de slotminuut de 2-3 binnen kon schieten. Door de nederlaag is Twente nu gezakt naar plek 9 op de ranglijst in 4B met 16 punten uit 14 wedstrijden. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Rood Zwart in Delden.