Jongen ‘bestolen’ van portemonnee

Een negenjarige jongen uit Markelo is afgelopen zaterdag zijn kinderportemonnee kwijtgeraakt bij Primera De Bandijk aan de Grotestraat in Goor. Hij zat samen met zijn broer op de grond en legde de portemonnee naast zich neer. Als de jongen met zijn moeder en zijn broer de winkel verlaat, vergeet hij zijn portemonnee. Even later ontdekt het gezin de vermissing en keert het terug naar de winkel. De portemonnee blijkt niet meer op de grond te liggen en ook niet af te zijn gegeven bij een winkelmedewerker. Op camerabeelden is te zien dat een man de portemonnee vindt en in zijn zak steekt.

primera

Het signalement van de man:

– ongeveer 45 jaar oud
– 1.80-1.85 meter lang
– normaal postuur
– opvallend rond en glad gezicht
– vrij kort donkerbruin haar met inhammen
– bril met donker montuur
– hij sprak ABN met een opvallend luide stem

De politie is op zoek naar de man en roept getuigen die iets gezien hebben of weten wie de man is, zich te melden bij de politie via 0900-8844, politie Twente, team Hof van Twente.