Twenthe steeds verder in de problemen

Een terechte nederlaag voor vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart. In Delden ging de ploeg van trainer Mark Bolink met 2-0 onderuit. De Goorse Tricolores kwam al vroeg op achterstand door een treffer van Stijn Visschedijk na 10 minuten voetbal. Daarna bleef Rood Zwart de beter ploeg en kon Twenthe geen vuist maken. Hetzelfde beeld in de tweede helft waarin de thuisploeg acht minuten voor tijd op 2-0 kwam door een goal van Tom Raanhuis. Twenthe is 9e in de vierde klasse B met 16 punten uit 15 wedstrijden en moet nog flink aan de bak voor lijfsbehoud in deze voetbaljaargang met een versterkte degradatieregeling waarin de laatste 5 van de 12 ploegen degraderen of tot nacompetitie veroordeeld zijn.