Ladies50 samen goed voor 3 Sarah’s

Vandaag is het groot feest voor de hartsvriendinnen Bernadette Lentelink, Jolanda Jacobi en Marieke Staijen. In een tijdsbestek van 10 dagen zijn ze alle drie jarig, Bernadette verzorgde de aftrap op 10 juni, gevolgd door Jolanda op 14 juni en Marieke sluit 20 juni af. En dit jaar is het speciaal feest, ze zien namelijk ook Sarah. Dit is niet ongemerkt gebleven, zo stonden bij Bernadette en Jolanda de Sarah’s in de tuin, bij Marieke zal de tuin ook vakkundig worden omgebouwd. Het hoogtepunt is vanavond met een 70’s party bij zalencentrum de Bebsel.

ladies 50

Vlnr: Bernadette, Jolanda en Marieke

De dames willen nog 1 keer terug naar hun jeugjaren, daarom gaan ze in jaren 70 kledij en met muzikale verzorging van “Spyke” vanavond helemaal los. De families feliciteren hierbij de dames van harte en hopen dat ze er nog jaren “jeugdig” uit zullen zien. Wilt u de dames ook feliciteren, dan kunt u mailen. Voor de liefhebbers is er ook nog de mogelijkheid om alle actualiteiten rond deze feestelijke happening te volgen op de website.

Gerelateerde berichten

  • Halve Sarah en een weekend feest voor Marion Koers22 mei 2017 Halve Sarah en een weekend feest voor Marion Koers Marion Koers heeft het afgelopen weekend haar 25ste verjaardag gevierd. Hoewel de grote dag zondag de 21ste was, stond het gehele weekend in het teken van deze mijlpaal. Het begon al op […]
  • Goed gegaan met 6 kippen en 1 haan26 juli 2011 Goed gegaan met 6 kippen en 1 haan Zes kippen en een haan gingen eens vier dagen uit wandelen. Dat is de strekking van de mail die de lief en leedredactie ontving van Reiner Hekker. Hij voltooide met zes Goorse dames de […]
  • Martin Overbeek ziet Abraham5 juli 2012 Martin Overbeek ziet Abraham De altijd goedlachse keuken- en interieurbouwer Martin Overbeek ziet vandaag Abraham. Gisteravond werd zijn tuin versierd door buren, vrienden en familie en alvast een voorproefje genomen […]
  • Groot feest bij Gelen….16 september 2015 Groot feest bij Gelen…. Groot feest bij de familie Gelen uit Goor. Maar liefst vier jarigen deze week; HenriĆ«tte, Fons, Bernadette en Theo. Het grootste feestvarken is Theo, die de bijzondere leeftijd van 50 jaar […]
  • Hedwig Krooshoop bij club van 5027 januari 2014 Hedwig Krooshoop bij club van 50 Hedwig Krooshoop is blij verrast met de nodige Sarah`s ter ere van haar 50e verjaardag. De familie, buren en collega`s van de Action waren massaal uitgerukt om hun steentje bij te dragen […]