Johnny van Engelen 25 jaar in dienst

Het is vandaag exact 25 jaar geleden dat Johnny van Engelen in dienst is getreden als hulpmonteur bij Walhof in Goor. Ook na de overname van Walhof, in juni 1990 door De Groot installatiegroep uit Emmen, is Johnny met veel plezier bij het bedrijf blijven werken. Sinds de zomer van 2003 werkt hij vanuit de vestiging in Hengelo. Desiré en Joke willen Johnny van harte feliciteren met het behalen van deze mijlpaal en hem via deze weg extra in het zonnetje zetten. 

johnnyvanengelen

Gerelateerde berichten

  • dinand en willie 25 jaar getrouwd14 oktober 2010 dinand en willie 25 jaar getrouwd Dinand en Willie, Van Harte Gefeliciteerd met jullie 25 jarig Huwelijk, nog vele jaren erbij en maak er een mooie dag van Groetjes van Johnny Joke Desiré van Engelen
  • Alice en Rudy13 februari 2012 Alice en Rudy Ook langs deze weg nogmaals Van Harte Gefeliciteerd met jullie 25 jarig Huwelijk Groetjes Johnny Joke Desiré
  • Robert Visser 25 jaar5 oktober 2010 Robert Visser 25 jaar Van Harte Gefeliciteerd met je 25e verjaardag Groetjes Johnny, Joke en Desiré van Engelen
  • Jeroen Ebeltjes 25 jaar27 november 2011 Jeroen Ebeltjes 25 jaar Jeroen in het leger dat werd hem niewant hij miste zijn mammieHij is nu constant asbest aan het slopenen laat zijn vrienden een beetje lopenHele dagen is die nu bij zijn meid,waar die […]
  • jb kees dijksen vut28 februari 2013 Kees Dijksen vandaag met de VUT Na bijna 45 jaar trouwe dienst bij autobedrijf Noordegraaf in Goor vindt Kees het welletjes, daarom gaat hij vandaag met vroeg-pensioen. Kees kwam als 16 jarig jongetje vanuit Texel naar […]