Hector geeft twee keer voorsprong uit handen en verliest van Victoria’28.

Na de knappe 0-1 zege van vorige week bij De Tubanters wist SV Hector vanmiddag niet te winnen in Enschede. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor met 3-2 bij Victoria ’28. Hector kwam twee keer op voorsprong maar zag uiteindelijk de thuisploeg nog langszij komen. Het werd 0-1 door Raul Jimenez na een dik half uur spelen. Hij kon binnen schieten na een goede pass van Wesley Zwoferink. Drie minuten later werd het gelijk door een treffer van Maurice Nuis. 1-1 was ook de ruststand…

In de tweede helft een gelijkopgaande strijd. Halverwege het tweede bedrijf van Hector weer op voorsprong. Een lange uittrap werd verlengd door Wesley Zwoferink die Nick Beukelman bereikte. Hij kon voor de 1-2 tekenen. Weer kon Hector niet lang genieten van die voorsprong want vijf minuten later was het alweer gelijk, dit keer door een goal van Ricky Wierink. De winnende goal voor Victoria viel een klein kwartier voor tijd: Emir Odabas maakte de 3-2 waardoor Hector dus met legen handen terug keerde naar Goor. De groen witten, nog steeds zesde op de ranglijst, spelen volgende week thuis tegen BSC/Unisson uit Boekelo.