Twenthe boekt belangrijke zege op Rekken

Twenthe heeft in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagvoetbal een uiterst belangrijke zege geboekt. Op het eigen Piepwillem werd de nummer voorlaatst, Sportclub Rekken, met 2-1 verslagen. Die stand was bij rust al bereikt. Twenthe kwam na tien minute op 1-0 doordat Wouter Leusink in een één op één-situatie met de keeper niet faalde en de 1-0 binnen schoot. Na 35 minuten werd het 2-0 door ‘good old’ Mark Nijland die uit de draai de 2-0 binnen knalde. Vlak voor rust scoorde Rekken de aansluitingstreffer. Na rust nog wel diverse kansen voor Twenthe maar er werd niet meer gescoord. Twenthe is de nummer 9 in 4B met nu 19 punten uit 16 duels. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd bij UDI in Enschede, de nummer twee van de ranglijst.