Studenten gaan ondernemen in Goor

Studenten van De Waerdenborch en het ROC van Twente gaan vanaf komende zaterdag in Goor ondernemen en verkopen en dat allereerst op het Weversplein. Dit onder de vlag van het Ondernemerslab ROC van Twente én het zogenoemde O2LAB dat staat voor, toegankelijker en beter ondernemerschap in het onderwijs. De jonge Goorse ondernemer en student Pepijn Roering gaat met zijn bedrijf Peps Broodjes en coffee to go de leemte opvullen in de Albert Heijn. Daarnaast gaat hij buiten voor de Albert Heijn op het Weversplein zijn foodtrailer exploiteren met luxe broodjes…

In dit project gaan de studenten van ROC van Twente en de Waerdenborch meedraaien, waarbij ze hun ondernemende kwaliteiten kunnen ontwikkelen zoals het bedenken van verkoopacties op social media en spaarsystemen, verkoopgesprekken, bedrijven benaderen en kostprijsberekening.

Aanstaande zaterdag is er vanaf 12:30 uur een feestelijke opening bij de Albert Heijn op het Weversplein waar iedereen welkom is.