Nijland schiet Twenthe naar zege tegen De Tubanters

Twenthe heeft in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse drie hele belangrijke punten gepakt tegen De Tubanters 1897. Op het eigen kunstgras werd het uiteindelijk 2-1. Twenthe kwam na een half uur in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Mark Nijland. In een gelijkopgaande wedstrijd met kansen voor beide ploegen werd het in de 85e minuut 1-1 door een goal van Jordi Lever en leek een puntendeling aanstaande…

Maar daar dacht het goudhaantje van vv Twenthe anders over. Routinier Mark Nijland maakte in de slotfase alsnog de 2-1 en zo boekten de Tricolores alsnog de overwinning. Door de zege heeft Twenthe de aansluiting met de middenmoot te pakken. Over twee weken is de stadsderby tegen SV Hector op sportpark ’t Doesgoor. Volgende Paasweekeinde is er geen programma.