Schoolfeestnieuws in het kort (9)

schoolfeestnieuws

– De openingsdag van het School- en Volksfeest is begonnen. Op deze fraaie donderdag dompelt iedereen zich echt onder in de feestroes. Overdag is het eerst de beurt aan de schoolkinderen met de voorstelling van Bart Juwett. Vanavond is er volop muziek met The Travelin’ Band, die vrijwel zeker voor een gezellige Goorse avond zal zorgen.

– Het bestuur zal vanavond niet controleren op het drinken uit een glas. Maar ook de gemeente onderneemt geen stappen. Zo bleek afgelopen weekend in Hengevelde. Daar wordt zelfs uit pullen bier gedronken. Kortom, de controle op het beleid is ver te zoeken. Zo wordt ook het rookverbod nergens toegepast. En dat leidt eveneens niet tot straffende vingertjes.

– GFC grijpt het Schoolfeest aan om te starten met seksuele voorlichting. Met een groeiende jeugdopleiding – die sinds de komst van veel dames gemêleerd is – kan de club niet negeren dat haar jeugdleden een risico lopen. Zondag wordt het verhaal over de bloemen en bijtjes verteld. Dan zal er ook ongetwijfeld meer verteld worden over de wedstrijd tegen Vitesse, die voor GFC op de rol zou staan. 

– Hebt u nog Schoolfeestnieuwtjes, stuur een e-mail of meld u via Twitter of Facebook. De redacteuren van Goorsnieuws zullen vanuit de Tent ook het laatste nieuws twitteren. #GSF12