Op zijn Henkies…

Het was imposant en waardig maar vooral op zijn ‘Henkies’. De leden van de Goorse Biertent Rellie zorgden gisteren voor een passend afscheid van hun gewaardeerde lid Henk Schreuder. De markante Gorenaar overleed vorige week donderdag na een kort ziekbed op 65-jarige leeftijd. Schreuder was fervent vuurwerkliefhebber en dat was te horen en te zien tijdens de condoleance donderdag én zijn laatste reis gisteren. Die voerde onder meer langs de Rellieloods waar de leden van de Rellie hem met fakkels en de bekende sirene een prachtig salut brachten. Henk Schreuder was 40 jaar lid van het blauwe keurkorps en in al die jaren op diverse fronten actief binnen de Rellie. De indrukwekkende beelden van zijn laatste gang langs de Rellieloods zijn via social media inmiddels vaak gedeeld en ook via deze LINK te bekijken.