Maikel Ruumpol is nu 30 jaar

Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, dat vanavond begint. Zijn familie en vrienden willen deze mijlpaal van Maikel delen met de rest van Goor. Ze hebben zijn huis versierd en feliciteren hem via onze lief- en leedredactie. En daar sluiten wij ons bij aan: proficiat.

fotoruumpol
 

Gerelateerde berichten

  • Hector fors onderuit tegen TVO27 april 2014 Hector fors onderuit tegen TVO Hector is vanmiddag op eigen veld fors onderuit gegaan tegen TVO. Op het eigen sportpark 't Doesgoor werd het 0-4. Bij rust was het 0-1 door een vroege treffer in de eerste helft. In het […]
  • Gewonde bij ongeval op rondweg29 mei 2015 Gewonde bij ongeval op rondweg Een jonge vrouw is vanmorgen net buiten Goor gewond geraakt tijdens een ongeval op de N346, de weg van Goor naar Lochem. Ter hoogte van de plek waar de Regge overgaat op het kanaal raakte […]
  • Huldiging trouwe leden FNV Bouw28 november 2011 Huldiging trouwe leden FNV Bouw De afdeling van FNV Bouw Markelo en Goor hebben op 24 november een aantal leden in het zonnetje gezet. Onder meer de heer Vaneker, voorzitter van de afdeling Goor, sprak de leden toe. De […]
  • Groene jas kwijtgeraakt in Twenthe-kantine9 december 2019 Groene jas kwijtgeraakt in Twenthe-kantine Marijn Kamp is haar groen Airforce-jas kwijt. Die had ze zondag in de kantine van vv Twenthe hangen na afloop van de Goorse derby Twenthe-Hector. Uiteraard wil ze de jas terug en vraagt […]
  • Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal27 juli 2016 Brandweer speurt naar ree in Twentekanaal De brandweer werd vanavond rond 20:30 opgeroepen om een ree uit het Twentekanaal te halen. Omstanders hadden vanaf de Kevelhammerhoek een ree in het water gezien. De brandweer heeft […]