Maikel Ruumpol is nu 30 jaar

Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, dat vanavond begint. Zijn familie en vrienden willen deze mijlpaal van Maikel delen met de rest van Goor. Ze hebben zijn huis versierd en feliciteren hem via onze lief- en leedredactie. En daar sluiten wij ons bij aan: proficiat.

fotoruumpol
 

Gerelateerde berichten

  • Ramon Greven ziet halve Abraham15 juli 2012 Ramon Greven ziet halve Abraham Ramon Greven is 25 jaar geworden. De Gorenaar, die meer bekendheid geniet onder de naam Kef, heeft deze mijlpaal groots gevierd met zijn familie en vrienden. Zij willen hem vandaag dan ook […]
  • Erwin Morsink in het huwelijksbootje13 maart 2014 Erwin Morsink in het huwelijksbootje Een fraaie dag voor Erwin Morsink. De speler van vv Twenthe is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vrouw Floor. Morsink, die inmiddels in Hengelo woont, is nog altijd verknocht […]
  • Gerard aan de Stegge 60 jaar12 april 2011 Gerard aan de Stegge 60 jaar Gerard aan de Stegge viert vandaag zijn 60ste verjaardag. Aangezien zijn kadotip een zelfgemaakt kado is, hebben zijn dochters en schoonzoons de tuin voor zijn huis eens onder handen […]
  • Stephan Mellegers vandaag 30 jaar6 april 2014 Stephan Mellegers vandaag 30 jaar Zelf vindt Stephan alle aandacht rond zijn 30e verjaardag maar niets, extra reden dus voor de familie en vrienden om hem extra in het zonnetje te zetten. Vrijdagavond is onder het genot […]
  • 60-jarige Selma krijgt familiediner27 april 2012 60-jarige Selma krijgt familiediner Selma Hoek heeft inmiddels de respectabele leeftijd van zestig bereikt. De voorzitter van de optocht-commissie wilde dit gegeven niet onderstrepen, maar haar broers Duco en Edu willen deze […]