Zevenklapper GFC tegen Sportclub Deventer

De nacompetitie lonkt al weken voor GFC en die strijd om promotie naar de derde klasse is vandaag weer een stuk dichterbij gekomen. De rood zwarten maakten vanmiddag op eigen veld gehakt van Sportclub Deventer door met 7-0 te winnen. Daardoor is de ploeg van trainer Romano Lammertink nog steeds zonder puntenverlies in de derde periode en stijgt het naar de tweede plek op de ranglijst met nog twee wedstrijden voor de boeg. Op sportpark Heeckeren was Olaf Siegers (foto) de grote man met vier van de zeven treffers…

De rappe aanvaller scoorde een loepzuivere hattrick in de eerste helft. Dat deed hij nadat Tim Wassink GFC na 19 minuten op voorsprong zette. Siegers scoorde vervolgens in de 21e, de 23e én de 37e minuut waarmee het duel dus nog voor de thee beslist was. In de tweede helft ging GFC vrolijk door met de 5-0 van Tim Wassink in de 54e minmuute, de 6-0 van Olaf Siegers in de 72e minuut en het slotakkoord van Thijs Moormann die een kwartier voor tijd de 7-0 op het scorebord zette.