Berend Jan Leeftink 50 jaar

Berend Jan Leeftink ziet vandaag Abraham. De Hector-man van de Klemmerweg gaat het Schoolfeest dus tegemoet als vijftiger. Henri en Netty, Johan en Marjan, Peter en Anita, Henri en Jolanda en de kinderen willen hem van harte feliciteren met de toetreding tot de club van vijftig en willen hem een fijne dag toewensen.

leeftink

Gerelateerde berichten

  • Goud voor Joop en Hermien27 december 2018 Goud voor Joop en Hermien Al vijftig jaar een huwelijkspaar. Dat gouden geluk moet gevierd worden en dat gebeurd dan ook. Joop en Hermien Elbert zijn 50 jaar getrouwd en dat wordt opgeluisterd met een feest bij De […]
  • Henry Heine ziet halve Abraham15 juli 2012 Henry Heine ziet halve Abraham Vandaag viert Henry Heine zijn 25e verjaardag. Hoewel hij sinds enkele weken Goor heeft verruild voor het Gelderse Winterswijk zijn de Goorse vrienden hem uiteraard niet vergeten. Zij […]
  • Herman Escher ziet vandaag Abraham31 maart 2013 Herman Escher ziet vandaag Abraham De media stilte is voorbij, dus hierbij maken wij wereldkundig dat Herman Escher is toegetreden tot de club van vijftigers. Zijn familie en vrienden hebben hem ruimschoots van spandoeken […]
  • Abraham voor “handyman” Johan Zwiers15 december 2017 Abraham voor “handyman” Johan Zwiers Johan Zwiers heeft zich vandaag ook bij de club van 50 gevoegd. In het dagelijkse leven vervaardigd Johan met precisie interieurs, in de vrije tijd probeert hij aan zijn conditie en buikje […]
  • Martin Klein Willink ziet vandaag Abraham30 september 2015 Martin Klein Willink ziet vandaag Abraham De jaren tikken ook voor Martin Klein Willink door, vandaag treedt hij toe tot de club van 50. "Met het wijzer worden in de jaren zijn er voor hem nu ook de grijze haren", aldus de […]