Seniorentocht door Sagenland

Het was weer een prachtige dag voor de Goorse ouderen tijdens de Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest. Dit jaar werd de Sagenroute afgelegd in zuid-oost Twente en een klein deel van Duitsland. Na het vertrek vanuit Goor vanochtend om 09:00 uur gingen de bussen richting Geesteren waar de koffiestop bij Zaal Kottink was. Daarna vervolgde de stoet zich onder meer langs de ‘Mandercirkels’, het grootste landschaps-kunstproject van Nederland. Na een stukje over de Duitse grens was de volgende stop in Lattrop voor de lunch bij Gasterij De Smid…

Daarna werd via landgoed Singraven naar Albergen gereden waar de middagstop bij Zaal Morshuis werd gehouden. Aan het einde van de middag toerde de karavaan weer richting Goor waar werd afgesloten met een diner bij De Bebsel.