Vishandel De Graaf mist trapje (update)

In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: “Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft iemand hem gezien of weet waar die is neem dan even contact op met Dianne Stoelhorst.”

Update: Het trapje is dankzij Gerben Wiersma weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Zenkeldamshoek aantrekkelijker voor bedrijven9 augustus 2013 Zenkeldamshoek aantrekkelijker voor bedrijven Het wordt voor bedrijven aantrekkelijker om zich te vestigen op bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De gemeente heeft in het nieuwe bestemmingsplan de eisen voor het minimale […]
  • Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat14 september 2017 Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat Rond de klok van 22:00 uur rukte de brandweer uit voor een schoorsteenbrand in de Laarstraat. Een opgeroepen hoogwerker weigerde naar verluidt dienst, waardoor de brandweer uit Hengelo in […]
  • Vijf Goorse basisscholen morgen gesloten5 november 2019 Vijf Goorse basisscholen morgen gesloten Vijf van de zes Goorse basisscholen blijven morgen gesloten vanwege de onderwijsstaking die is aangekondigd door de vakbonden. Alleen de leerkrachten van de Albatros hebben besloten om […]
  • Opdat het nooit vergeten wordt…4 mei 2011 Opdat het nooit vergeten wordt… Zo'n honderd belangstellende hebben vandaag de dodenherdenking in Goor bijgewoond. Na een stille tocht die ook langs de bekende bomscherf in het Goorse centrum voerde waren […]
  • Mark Roelofsen: Goorse hoogvlieger15 april 2011 Mark Roelofsen: Goorse hoogvlieger Een droom is werkelijkheid geworden voor Mark Roelofsen. De kasteleinszoon is vandaag geslaagd voor zijn examen "Type-rating Boeing 737-NG" Dat houdt in dat hij nu officieel First […]