Hector op rand van nacompetitie na nederlaag in Eibergen

SV Hector is na vandaag weer een stuk dichterbij de gevreesde nacompetitie gekomen. De ploeg van scheidend trainer Jordy Drenth verloor vandaag in en tegen Eibergen met 4-1 en zag concurrent en stadsgenoot Twenthe in de vierde klasse B wel winnen. De groen witten staan nu 9e op de ranglijst en moeten volgende week winnen van het al gedegradeerde Sportclub Neede en is dan ook nog afhankelijk van Twenthe en De Tubanters die volgende week beiden moeten verliezen tegen respectievelijk Delden en Eibergen…

In Eibergen begon de thuisploeg sterker dan Hector en kwam al na vier minuten op voorsprong door een treffer van Mick Beusenberg. Daarna kwam Hector beter in de wedstrijd en kreeg het twee goede kansen die door Wesley Zwoferink onbenut bleven. Op slag van rust werd het 2-0 door een goal van Bas ten Hagen. Halverwege de tweede helft werd het duel beslist door Mick Beusenberg met de 3-0. Het werd 3-1 door Arno Katera die van afstand fraai binnen schoot. Het slotakkoord was voor Jacco Roerdink die de 4-1 maakte. FC Eibergen blijft door de zege de koploper in de derde periode met nog één wedstrijd te gaan.