Kat vermist van de Gossinksweide (Update)

De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een blauw en een geel oog. De kater reageert op de naam Frodo en is gechipt.

Update: Frodo is weer veilig thuis gekomen.

frodo

Gerelateerde berichten

  • Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’23 februari 2021 Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’ Ze zullen hem missen daar op de montage-afdeling van Aqua Plus in Goor. Johan Platerink is na jaren trouwe dienst met pré-pensioen gegaan en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. […]
  • jb_poes_dickie bekka21 december 2012 Poes Dickie vermist op De Whee Sinds donderdagochtend is poes Dickie vermist. Hij is een half jaar oud en heeft een grijs met witte vacht. Dickie is het laatst gezien in de buurt van de Wielewaalstraat / Da […]
  • Vandalen (17) halen bermpaaltjes weg22 februari 2016 Vandalen (17) halen bermpaaltjes weg Twee zeventienjarige jongens mogen zich melden bij Stichting Halt.  De twee Goorse tieners werden zaterdagnacht namelijk in de kraag gevat door de politie naar puberaal gedrag. De jongens […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Kamerleden bekijken voortgang asbestsanering16 februari 2018 Kamerleden bekijken voortgang asbestsanering Onder leiding van wethouder Harry Scholten werden vanmorgen vijf leden van de Tweede Kamer op de hoogte gesteld van de voortgang omtrent de asbestsanering in 't Gijmink. Erik Ziengs (VVD), […]