Kat vermist van de Gossinksweide (Update)

De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een blauw en een geel oog. De kater reageert op de naam Frodo en is gechipt.

Update: Frodo is weer veilig thuis gekomen.

frodo

Gerelateerde berichten

  • Update: Kater Mozart weer terecht8 juni 2011 Update: Kater Mozart weer terecht Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht […]
  • Katje zwerft in buitengebied (UPATE)21 maart 2011 Katje zwerft in buitengebied (UPATE) Deze kat zwerft sinds twee dagen rond in het buitengebied van Goor richting Enter. Het cypersgrijze katje heeft groene ogen, 3 witte sokjes (pootjes) en voor een heel klein wit vlekje op […]
  • Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update)14 juni 2013 Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update) Sinds begin deze week zijn Tim en Jaimie hun kater Gijs kwijt. Gijs is een opvallende witte kat met 3 stippen op zijn kop. Zijn vacht is aan één kant helemaal wit, de andere kant is wit […]
  • Jong katje gevonden bij gezin (update)13 december 2011 Jong katje gevonden bij gezin (update) De familie Veenstra heeft een kat gevonden. Het beest kwam spontaan aanlopen bij de Goorse familie. "Hij is rood met een wit snuitje en een witte buik. Hij is best jong volgens ons. Wie […]
  • Kat aan komen lopen in Van Kollaan (Update)21 augustus 2013 Kat aan komen lopen in Van Kollaan (Update) Aan de Van Kollaan is deze week een kat aan komen lopen. De kat voelt zich erg thuis en geeft niet de indruk het nieuwe stekkie te willen verlaten. De eigenaar kan contact opnemen via […]