Kat vermist van de Gossinksweide (Update)

De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een blauw en een geel oog. De kater reageert op de naam Frodo en is gechipt.

Update: Frodo is weer veilig thuis gekomen.

frodo

Gerelateerde berichten

  • Hectorjeugd op pad voor Anti Knal-actie13 december 2017 Hectorjeugd op pad voor Anti Knal-actie De jeugdleden van SV Hector gaan vanavond en morgenavond op pad om geld in te zamelen in het kader van de Anti Knal-actie. Dit is een jarenlange traditie bij de groen witten waarbij wordt […]
  • Ronkende motoren op circuit De Herikerberg…1 april 2017 Ronkende motoren op circuit De Herikerberg… Vol verwondering kijken Siem ten Zende en Thijn Morsink naar dat wat aan hun voorbij trekt op circuit De Herikerberg. Soms met doppen op de oren want de ronkende motoren maken wel heel […]
  • Inbrekers aangehouden na inbraak bij leegstaande woning15 maart 2022 Inbrekers aangehouden na inbraak bij leegstaande woning De politie heeft zondagmiddag twee inbrekers aangehouden die ervan verdacht worden te hebben ingebroken bij een leegstaande woning naast De Stoevelaar op De Whee. Een getuige betrapte het […]
  • Evert de Groot ontvangt Dreespenning1 mei 2018 Evert de Groot ontvangt Dreespenning Het is vandaag de Dag van de Arbeid en op deze eerste mei werden daarom diverse jubilerende en oudere leden van de PvdA in het zonnetje gezet. Zo ook Evert de Groot. De inmiddels 87-jarige […]
  • Voorjaar 2014 fraai contrast met 201328 maart 2014 Voorjaar 2014 fraai contrast met 2013 Exact een jaar geleden trok er, zonder gein, nog een ijsbreker door onze regio om de natuur een handje te helpen. 365 dagen later kampen mensen al met hooikoortsklachten, staan planten […]