’t Gijmink winnaar optocht

OBS ’t Gijmink heeft de eerste prijs gewonnen in de allegorische optocht met het thema “Grimmachtig Prachtig”. Zowel de jury als het publiek hebben ’t Gijmink als nummer één verkozen. Het Goorse Schlagerkoor, dat dit jaar voor het eerst meedeed, eindigde als tweede. Bij de grote groepen werd GFC winnaar, en bij de enige kleine groep De Dellies.

Gerelateerde berichten

  • Alleman toont The Imitation Game7 oktober 2015 Alleman toont The Imitation Game Filmhuis Alleman heeft het seizoen inmiddels geopend en volgt volgende week dinsdag met The Imitation Game. Deze indrukwekkende drama vertelt het verhaal over het leven en werk (het kraken […]
  • Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor23 maart 2017 Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor Bezoekers van de brainstormavond 'Har(d)t voor Goor' op donderdag 13 april wordt gevraagd om een smartphone of een tablet mee te nemen naar De Reggehof. Hiermee zal op interactieve wijze […]
  • Zorgen om grote aantal coronabesmettingen Plukon2 juni 2021 Zorgen om grote aantal coronabesmettingen Plukon Er zijn grote zorgen om het relatief grote aantal coronabesmettingen bij het Goorse bedrijf Plukon. Dat werd duidelijk tijdens de gemeenteraadsvergadering van gisteravond. De […]
  • Joy on Wheels in de prijzen in Venlo1 november 2011 Joy on Wheels in de prijzen in Venlo Joy on Wheels is afgelopen zaterdag in de prijzen gevallen bij de wedstrijd Venlo Danst Grenzeloos, waar tevens het Benelux kampioenschap werd gehouden. De Goorse rolstoeldansgroep kwam in […]
  • VVD en SP willen financiële reserves inzetten12 november 2014 VVD en SP willen financiële reserves inzetten De lokale fracties van de SP en de VVD hebben tijdens de begrotingsvergadering van gisteravond een motie ingediend die er toe moet leiden dat financiële reserves van de gemeente worden […]