Tusveld Nederlands kampioen

franstusveldFrans Tusveld is Nederlands Kampioen driebanden geworden in de derde divisie. De 73-jarige Gorenaar won met zijn team van HCR Prinsen uit Haarlo in de finale van De Zwaan uit Bakel. Dat gebeurde tijdens de zogenoemde Simonis Landsfinale in Nieuwegein. De titel voor Tusveld en zijn ploegmaten is verrassend. Haarlo was de laatste geplaatste in de kwartfinale en won achtereenvolgens van van der Luyt uit Oegstgeest en ’t Ivoor uit Boxtel voordat de finale werd bereikt. Frans Tusveld is al jarenlang actief als biljarter en was ooit ook een begenadigd kunststoter in de schaduw van wijlen Jan Brunnekreef.

Gerelateerde berichten

  • Kinderen gevraagd voor atletiekstrijd12 september 2016 Kinderen gevraagd voor atletiekstrijd AV Goor houdt op woensdagmiddag 21 september het jaarlijkse School Atletiekkampioenschap waarvoor aanmelden nu mogelijk is. De atletiekvereniging is op zoek naar schoolteams met kinderen […]
  • Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman13 augustus 2019 Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de […]
  • Update: Mobieltje verloren in Schoolstraat31 mei 2011 Update: Mobieltje verloren in Schoolstraat De dochter van Karin Bisseling heeft maandagochtend haar mobiele telefoon verloren. Dat is rond 08.00 uur op weg naar school gebeurd. Ze denkt dat ze haar telefoon in de Schoolstraat is […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • Inge ziet halve Sarah3 maart 2010 Inge ziet halve Sarah Inge Mensink heeft dan ook eindelijk de leeftijd van 25 bereikt. Deze goedlachse en prettig gestoorde meid, liefhebster van o.a. voetbal en darten, is vaak te vinden bij FC Twente en […]