Diverse Schoolfeestversieringen ontvreemd

Ook dit jaar zijn weer een aantal fanatieke verzamelaars actief geweest met andermans spullen. Zo zijn bij de huisnummers 92 t/m 106 aan de Scherpenzeelseweg de vlaggen met onze nationale driekleur ontvreemd. Ook aan de Beukenstraat was het raak, daar is bij een drietal huizen de Schoolfeestvlag gestolen. Weet u waar de versiersels zich bevinden, dan graag uw reactie naar redactie@nullgooorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Drukke sportweek aan Pluvierstraat20 juli 2010 Drukke sportweek aan Pluvierstraat Afgelopen week kon de Goorse jeugd zich weer uitleven bij het ‘zwarte veldje’ aan de Pluvierstraat. Athletes in Action had in samenwerking met Baptistengemeente  "De Ark" een sportweek […]
  • Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv15 juni 2020 Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer 'Schoolfeest is een grondrecht'. De […]
  • Geen duidelijkheid over toekomst Tuindorp3 juni 2019 Geen duidelijkheid over toekomst Tuindorp Het is nog niet duidelijk of de karakterestieke woningen op 't Tuindorp ook over 25 jaar nog bestaan. Dat zegt Viverion in een persbericht als reactie op de in verschillende media gewekte […]
  • Gemeente Hof van Twente krijgt ‘beste werkgever-award’2 maart 2020 Gemeente Hof van Twente krijgt ‘beste werkgever-award’ De gemeente Hof van Twente is gekozen als een van de beste werkgevers van het jaar in de categorie 'non profit'. Dat blijkt uit het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory, waarvoor meer […]
  • dynamiek15 april 2014 Paasacties bij Goorse sportclubs De Goorse sportclubs zetten zich tijdens deze paasperiode op allerhande manieren in voor hun vereniging. Zo leverde de actie bij korfbalvereniging Phenix'72 een bedrag van € 730 op. Leden […]