Diverse Schoolfeestversieringen ontvreemd

Ook dit jaar zijn weer een aantal fanatieke verzamelaars actief geweest met andermans spullen. Zo zijn bij de huisnummers 92 t/m 106 aan de Scherpenzeelseweg de vlaggen met onze nationale driekleur ontvreemd. Ook aan de Beukenstraat was het raak, daar is bij een drietal huizen de Schoolfeestvlag gestolen. Weet u waar de versiersels zich bevinden, dan graag uw reactie naar redactie@nullgooorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • De genomineerden voor ondernemer van het jaar…25 maart 2022 De genomineerden voor ondernemer van het jaar… Mercom, Eco Green Twente, Jumbo Leussink, ET Phonehome en De Wereldwinkel zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het jaar' in Goor. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens […]
  • Goor krijgt virtuele stadswandeling14 maart 2013 Goor krijgt virtuele stadswandeling Er komt een speciale app voor¬†smartphone en tablet die bezoekers van Goor de mogelijkheid biedt¬†om tijdens een stadswandeling de hisorie van het Twentse Haagje te beleven. De stichting […]
  • Hector verliest ook van Hoeve Vooruit13 oktober 2019 Hector verliest ook van Hoeve Vooruit Hector heeft blijft kwakkelen in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor de zeer importante wedstrijd verdiend van Hoeve Vooruit. Beide ploegen hadden nog niet […]
  • Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein13 september 2019 Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein Goor doet zijn muzikale status ook dit weekeinde weer volop eer aan met veel muziek in het theater en in het centrum. Vanavond is er in De Reggehof het evenement 'Geluk in 'n tuk' waarbij […]
  • Grote TV-storing Caiway24 november 2015 Grote TV-storing Caiway Een grote tv-storing in Goor. Rond 01.00 uur vannacht ging het beeld op zwart en daar kwamen de meesten vanochtend achter. De zenderpakketten van Caiway waren niet te bekijken. Wel was het […]