Diverse Schoolfeestversieringen ontvreemd

Ook dit jaar zijn weer een aantal fanatieke verzamelaars actief geweest met andermans spullen. Zo zijn bij de huisnummers 92 t/m 106 aan de Scherpenzeelseweg de vlaggen met onze nationale driekleur ontvreemd. Ook aan de Beukenstraat was het raak, daar is bij een drietal huizen de Schoolfeestvlag gestolen. Weet u waar de versiersels zich bevinden, dan graag uw reactie naar redactie@nullgooorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Zilveren bedeltje verloren bij café Buddy`s19 maart 2015 Zilveren bedeltje verloren bij café Buddy`s Ank is een zilveren bedeltje verloren met aan de achterzijde een inscriptie van haar dochter Jorien. Waarschijnlijk is ze deze afgelopen zaterdag verloren bij café Buddy`s of op de […]
  • Oorsteker gevonden op het station22 mei 2015 Oorsteker gevonden op het station Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.