Horloge verloren omgeving feesttent (update)

Dennis is zondagnacht zijn horloge verloren, waarschijnlijk in de directe omgeving van de feesttent. Het gaat om een bijzonder exemplaar van het merk Police. Heeft u het horloge gevonden dan graag uw reactie naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Update: Het horloge is terecht.

Gerelateerde berichten

  • Twentekanaal gestremd door vallende sluisdeur3 januari 2012 Twentekanaal gestremd door vallende sluisdeur Door een vallende sluisdeur bij Eefde kunnen op dit moment geen schepen van Goor richting het westen van Nederland varen en vice versa. Vannacht viel de sluisdeur naar beneden en meteen […]
  • 7000 boeken op Goorse markt10 mei 2011 7000 boeken op Goorse markt Met een verzameling van zo'n 7000 boeken is de Goorse boekenmarkt bij de Goorse Klokkenkamp de grootste in de Hof van Twente. Komende zaterdag zijn ze uitgestald in 24 rubrieken. Ook is […]
  • Oale Roop klinkt bij Braakmolen voor het afbloazen4 januari 2017 Oale Roop klinkt bij Braakmolen voor het afbloazen De stelling van de Braakmolen vormt vrijdag het toneel voor het zogenoemde ‘afbloazen’ van de Mirreweenterhoorn bloazers Goor- Diepenheim. Vanaf 18.30 uur zal dan de ‘oale roop’ tot in de […]
  • Opnieuw achter de tafel…17 januari 2011 Opnieuw achter de tafel… Het was vooral een gezllig weerzien van de oud-leden van Olympia die elkaar tijdens de reunie in het kader van het 50 jarig bestaan ook al troffen. Daar ontstond het idee om met oud-leden […]
  • Vijfde Doemiddag op ’t Kukelnest16 augustus 2016 Vijfde Doemiddag op ’t Kukelnest Op Kinderboerderij Het Kukelnest staat zondag alles weer in het teken van een Doe-middag. Thema bij deze aflevering is smikkelen en smullen. Kinderen kunnen met hun ouders allerhande […]