Horloge verloren omgeving feesttent (update)

Dennis is zondagnacht zijn horloge verloren, waarschijnlijk in de directe omgeving van de feesttent. Het gaat om een bijzonder exemplaar van het merk Police. Heeft u het horloge gevonden dan graag uw reactie naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Update: Het horloge is terecht.

Gerelateerde berichten

  • Bingo op ’t Doesgoor26 september 2016 Bingo op ’t Doesgoor De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van sv Hector. De bingo begint om […]
  • Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s17 februari 2022 Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s Er is weinig aandacht voor cyberveiligheid in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen in de Hof van Twente voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. RTV Oost meldt dat […]
  • Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn15 januari 2019 Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn Een opmerkelijke diefstal bij de Albert Heijn in Goor. Daar werd afgelopen vrijdag een sixpack bier ontvreemd. Lang kon de man echter niet genieten van zijn gerstenat, want de dorstige […]
  • Aankomst vluchtelingen verloopt aanvankelijk soepel, later problemen6 november 2015 Aankomst vluchtelingen verloopt aanvankelijk soepel, later problemen De aankomst van 200 vluchtelingen bij sporthal De Mossendam is aanvankelijk soepel verlopen. De bussen kwamen, met tussenpozen, één voor één aanrijden. De laatste bus leverde wel problemen […]
  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]