Uitlekken uitslag smetje op prachtig feest

Goor kan weer met trots terugkijken op een spetterend Schoolfeest. In het hele weekend hebben zich nauwelijks vervelende incidenten voorgedaan. Ondanks het slechte weer was het gisteren ook druk langs de route. Enige dissonanten rondom de Optocht waren de prijsuitreiking en de tv-uitzending. Bij Hofstreek FM viel het geluid grotendeels weg. En bij de prijsuitreiking werd de spanning al snel weggehaald door de berichtgeving op TC/Tubantia. Zij hadden om 18.51 uur na een misverstand de uitslag al gemeld. En dat ging als een lopend vuurtje door de Tent. Nadien was het de beurt weer aan de band Tilt, die voor een geweldig feest zorgde. Op dit moment zijn de rayonhoofden bijeen om te vergaderen. Dan zullen ook de cijfers over het aantal liters bier bekend worden. 

120625_Tilt1

Stephan Kuipers zette namens Hofstreek TV deze indrukwekkende hoogtepunten snel achter elkaar.

Gerelateerde berichten

  • Paalman start weer met Yoga-cursus26 augustus 2009 Paalman start weer met Yoga-cursus Vanaf medio september begint in Goor een nieuwe serie van 12 Yoga-lessen. De colleges worden gegeven in buurthuis ’t Gijmink. De lessen staan onder leiding van Alie Paalman, die inmiddels […]
  • Ook Gorenaren op Sint Maarten zwaar getroffen8 september 2017 Ook Gorenaren op Sint Maarten zwaar getroffen De orkaan Irma heeft ook drie (oud-) Gorenaren zwaar getroffen. Gelukkig voor hen niet lichamelijk maar de materiële schade is ook voor hen immens. Uit Goor zijn Wout Overbeek, Annemiek […]
  • Jonge meisjes bestelen Goorse vrouw2 mei 2014 Jonge meisjes bestelen Goorse vrouw Een Goorse vrouw is afgelopen woensdag op opmerkelijke wijze van haar portemonnee beroofd. Rond 11.00 uur werd de portefeuille van de Goorse uit haar auto ontvreemd. De dader waren geen […]
  • Auto in de sloot net buiten Goor2 juni 2010 Auto in de sloot net buiten Goor Net buiten Goor is vanmiddag rond 16.00 uur een auto in de sloot beland. Twee vrouwen waren op weg van Delden richting Goor en moesten net voor tankstation Firezone uitwijken, daardoor […]
  • Platen aanvragen en doneren voor Glazen Huis kan nu al online12 december 2020 Platen aanvragen en doneren voor Glazen Huis kan nu al online Over acht dagen beginnen de uitzendingen vanuit het Goorse Glazen Huis in 't Proathuus in het Goorse stadshart. Daar zullen vanaf volgende week zaterdag, zes dagen lang, uitzendingen […]