Kinderen die buiten Goor onderwijs genieten kunnen zich melden voor kermisbonnen

Zoals gebruikelijk ontvangen alle basisschoolleerlingen vier kermisbonnen voor de kermis tijdens het School en Volksfeest. Nu zijn er Goorse basisschoolkinderen die buiten Goor (een vorm van) onderwijs volgen zoals het Speciaal (Basis) Onderwijs. Maar ook een medisch dagverblijf of een reguliere basisschool buiten Goor. Om nu toch deze kinderen te kunnen bereiken wordt een beroep gedaan op hun ouders/verzorgers zich te melden…

De bonnen van vorig jaar

Tot en met 2019 konden de organisatie een beroep doen op de gemeente Hof van Twente maar vanwege de wetgeving op het gebied van de AVG worden geen gegevens meer verstrekt. Aanmelden kan via moc.tseefloohcsnull@nennobsimrek tot en met komende zondag 13 juni. Vermeld hierbij de naam van het kind, de geboortedatum en het adres. De kermisbonnen zullen dan uiterlijk dinsdag 20 juni worden bezorgd.