Grasparkiet op De Whee weggevlogen (update)

De groene grasparkiet van de familie Claassen aan de Pluvierstraat in Goor heeft het ruime sop gekozen. Is die bij u aan komen vliegen of weet u de verblijfplaats, dan graag contact opnemen met de eigenaar.

Update: De parkiet is gevonden in de Bentickstraat.

Gerelateerde berichten

  • Drukbezochte info-avond Gijminkschool29 augustus 2013 Drukbezochte info-avond Gijminkschool De scholen zijn weer begonnen en dus zijn er ook de jaarlijkse informatieavonden voor de ouders. Op ods 't Gijmink kreeg een grote groep gisteravond informatie over daltononderwijs. De […]
  • Braakmolen krijgt 1000 euro na Bridgedrive Lions Club19 maart 2018 Braakmolen krijgt 1000 euro na Bridgedrive Lions Club De Stichting Braakmolen Goor is vrijdagavond verblijdt met een cheque van €1000 in zaal De Bebsel. Dat gebeurde voor de start van de 18e Benefiet Bridge Drive van de Lions club […]
  • Stemmen tellen…22 maart 2018 Stemmen tellen… De hele dag zijn ze al bezig, de stemmentellers in de theaterzaal van De Reggehof. Na de zetelverdeling per partij moet vandaag worden gekeken of er ook kandidaat raadsleden met […]
  • AGH weer in actie tegen goederentreinen9 juni 2016 AGH weer in actie tegen goederentreinen Actiegroep Goederenvervoer Hof van Twente komt in het geweer tegen de overschrijding van het aantal goederentreinen met gevaarlijke stoffen door Twente. Door werkzaamheden aan de […]
  • Vragenuurtje windmolen Zenkeldamshoek5 mei 2016 Vragenuurtje windmolen Zenkeldamshoek Dit zal het aangezicht (impressie) zijn van bedrijventerrein Zenkeldamshoek als de omvangrijke windmolen is geplaatst. Een ingrijpende verandering voor Goor en haar bedrijven in de directe […]