Grasparkiet op De Whee weggevlogen (update)

De groene grasparkiet van de familie Claassen aan de Pluvierstraat in Goor heeft het ruime sop gekozen. Is die bij u aan komen vliegen of weet u de verblijfplaats, dan graag contact opnemen met de eigenaar.

Update: De parkiet is gevonden in de Bentickstraat.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst18 november 2018 Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst Twenthe deed vanmiddag uitstekende zaken in de derde klasse A van het zondag-amateurvoetbal. Op het eigen kunstgras werd het Borculose Reünie met 4-2 verslagen na een ruststad van 1-0. De […]
  • Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo26 februari 2019 Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo De 7-jarige Noud Boesveld is de nieuwe kinderprins van CV Sterzo. De jonge hoogheid werd gisteravond geïnstalleerd voorafgaand aan het bezoek dat de Goorse carnavalsvereniging bracht aan […]
  • danielbroer18 mei 2012 Daniël Broer veertig jaar Daniël Broer viert vandaag zijn veertigste verjaardag. De Gorenaar is in zijn vrije tijd trainer van de Ukken bij GFC. Zijn familie wil Daniël nu ook via deze weg van harte feliciteren met […]
  • Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid30 maart 2016 Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]
  • lamaspm14 december 2012 De Goorse Lama-markt… Een opmerkelijke diersoort tussen de vele paarden en pony's op de Goorse Paardenmarkt vanochtend. Daar werden ook een aantal lama's te koop aangeboden. De van oorsprong Zuid Amerikaanse […]