Vermiste en gevonden fietsen (update 2)

Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze bel op het stuur.

Vrijdag 22 juni is in de Regge, nabij de Nachtegaalstraat, een vouwfiets gevonden. De eigenaar kan zich melden bij de familie Mensink.

Update: De vouwfiets is inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Update (2): Ook de zwarte omafiets met de roze bel is weer teruggevonden.

gevonden_vouwfiets

Gerelateerde berichten

  • Inbraak in twee woningen5 maart 2012 Inbraak in twee woningen Twee Goorse huishoudens zijn afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een woninginbraak. Twee woningen aan de Rembrandtstraat kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag ongewenst […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)18 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (9) * Paul Schabbink zal dit jaar de hoogste prijzen uitreiken na de Allegorische Optocht. De Goorse tekstschrijver en componist schreef al meer dan dertig Schoolfeestnummers en was […]
  • Opening Kiekeboe, waterpret en graftrommels…4 augustus 2017 Opening Kiekeboe, waterpret en graftrommels… Op de evenementenkalender van dit weekeinde staat prominent de opening van de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe. Die opent morgen de deuren op het oude TSB-terrein. De opening is vanaf […]
  • Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent24 maart 2019 Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent Zo'n 750 mensen bevolkten gisteravond de Tiroler-tent op het Schoolfeestplein waarin het uitermate gezellig was. Na de Duitse klanken van de Reggestad Muzikanten van Apollo en de […]
  • Dag van de Dialoog brengt mensen samen10 november 2016 Dag van de Dialoog brengt mensen samen Het is iets voor zessen. In De Klokkenkamp vertelt Seher Cabur met glinsterende ogen over haar bruiloft, nu 14 jaar geleden. Ze is al even zo lang in Nederland en geeft tegenwoordig op […]