Vermiste en gevonden fietsen (update 2)

Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze bel op het stuur.

Vrijdag 22 juni is in de Regge, nabij de Nachtegaalstraat, een vouwfiets gevonden. De eigenaar kan zich melden bij de familie Mensink.

Update: De vouwfiets is inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Update (2): Ook de zwarte omafiets met de roze bel is weer teruggevonden.

gevonden_vouwfiets

Gerelateerde berichten

  • Thema optocht 2020: Dit is Goor18 oktober 2019 Thema optocht 2020: Dit is Goor De Allegorische Optocht 2020 heeft als thema "Dit is Goor". Dit onderwerp kwam donderdagavond uit de koker van commissielid Mark van het Bolscher en werd omarmd door de zaal. De […]
  • Goorse vestiging Tuunte blijft open14 september 2017 Goorse vestiging Tuunte blijft open Goed nieuws voor het Goorse stadshart, waarschijnlijk minder goed nieuws voor de huidige medewerkers. Kledingwinkel Tuunte in 't Twentse Haagje blijft open maar de kans is klein dat de […]
  • Weer brand in papiercontainer6 februari 2011 Weer brand in papiercontainer De Goorse brandweerlieden werden vanochtend vroeg gewekt. Rond half zes werd wederom brand gemeld bij de papiercontainer achter De Borch. Eerder deze week vloog de papierberg naast de […]
  • Fietsendiefstal aan de Kerkegaarden27 november 2014 Fietsendiefstal aan de Kerkegaarden In de afgelopen week is er een fiets gejat uit een schuur bij een woning aan de Kerkegaarden. Het incident moet plaats hebben gehad tussen 18 en 23 november. Hebt u iets waargenomen, neem […]
  • Tijgerkatje gevonden30 juli 2011 Tijgerkatje gevonden Bij de familie Dalstra aan de Pieterlangendijkstraat is een grijs-wit tijgerkatje aan komen lopen. Volgens de familie is het katje behoorlijk mager en dus al een tijdje van huis weg. Wie […]