Vermiste en gevonden fietsen (update 2)

Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze bel op het stuur.

Vrijdag 22 juni is in de Regge, nabij de Nachtegaalstraat, een vouwfiets gevonden. De eigenaar kan zich melden bij de familie Mensink.

Update: De vouwfiets is inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Update (2): Ook de zwarte omafiets met de roze bel is weer teruggevonden.

gevonden_vouwfiets

Gerelateerde berichten

  • Update: Fietsen gestolen op station3 november 2011 Update: Fietsen gestolen op station Gisteren is er een fiets weggenomen bij het station in Goor. Het gaat om een lichtgroene fiets met 24 versnellingen van het merk Gazelle. De acht jaar oude fiets (Medeo 28 inch) is tussen […]
  • Damesfiets gestolen uit tuin (update)15 juli 2012 Damesfiets gestolen uit tuin (update) De fiets van Rosa Bulten is in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 juli ontvreemd uit haar tuin. De lichtgroene fiets van het merk Puch, stond achter een poort geparkeerd. Rosa heeft […]
  • smoes9 december 2011 Smoes is weggelopen De familie Zuidgeest is hun poes Smoes al enige tijd kwijt. Het beestje is op 15 oktober weggelopen en daarna niet meer gezien. Smoes is op de foto drie maanden oud, maar de poes was 1 […]
  • Fiets gevonden aan Markeloseweg (update)31 december 2011 Fiets gevonden aan Markeloseweg (update) Vlak voor de jaarwisseling is er een fiets gevonden aan de Markeloseweg in Goor. De fiets stond rechts van de Zwanendrift geparkeerd. Het gaat om een blauwe damesfiets van Gazelle. Het […]
  • Update: Vlaggen gezocht20 juni 2010 Update: Vlaggen gezocht De Schoolfeestvlaggen blijken gewilde exemplaren op de vrijdagavond. Opnieuw zijn er enkele vlaggen verdwenen vanaf de Goorse gevels. Ben Besselink heeft zaterdagmorgen twee vlaggenstokken […]