Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)

Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen  van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets gezien, of weet u waar de kledingstukken zijn, dan graag uw mail naar de redactie.

Bij de fietsstalling achter de Reggehof is zondagavond een grijs Cars vest gestolen. Het vest zat onder de snelbinder op de bagagedrager, na aankomst bij de fiets rond de klok van 24.00 uur bleek het vest gestolen.

Update: Het grijze vest is inmiddels teruggevonden.

carsvest_niek_gestolen1

Gerelateerde berichten

  • Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand19 augustus 2015 Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand Petra van den Burg stopt met haar kapsalon in Rijssen. De Goorse doet de zaak aan de Haarstraat over aan bedrijfsleidster Kimm Besten. Dat gebeurt vanaf 1 november. "Ik heb het enorm druk […]
  • centrumwijnkamptothhstraat17 oktober 2013 Ondernemers willen uitstel afsluiting De Goorse ondernemers in het centrum van Goor willen dat er gewacht wordt met het afsluiten van een gedeelte van het centrum voor auto's. Onderdeel van het Masterplan is een afsluiting van […]
  • Scouts halen lege flessen op in Goor30 mei 2013 Scouts halen lege flessen op in Goor Jeugdleden van de Scouting Stoevelaargroep gaan komende zaterdag in Goor huis-aan-huis lege statiegeldflessen inzamelen. Mocht u niet thuis zijn, dan is het tevens mogelijk om op zaterdag […]
  • Inbrekers in Goor actief28 januari 2013 Inbrekers in Goor actief Inbrekers zijn in Goor aan het begin van afgelopen weekeinde actief geweest en hebben geprobeerd om binnen te dringen in drie woningen. Eerst mislukte een poging op vrijdagavond in de […]
  • Vlag halfstok ter nagedachtenis aan bombardement op Goor23 maart 2021 Vlag halfstok ter nagedachtenis aan bombardement op Goor Morgen, woensdag 24 maart wordt het bombardement op Goor herdacht. Het Comit√© 75Jaar Vrijheid Goor vraagt alle inwoners van Goor om op deze dag de vlag halfstok te hangen.Op 24 maart 1945 […]