Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)

Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen  van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets gezien, of weet u waar de kledingstukken zijn, dan graag uw mail naar de redactie.

Bij de fietsstalling achter de Reggehof is zondagavond een grijs Cars vest gestolen. Het vest zat onder de snelbinder op de bagagedrager, na aankomst bij de fiets rond de klok van 24.00 uur bleek het vest gestolen.

Update: Het grijze vest is inmiddels teruggevonden.

carsvest_niek_gestolen1

Gerelateerde berichten

  • Ronald en Marleen in het huwelijksbootje4 mei 2010 Ronald en Marleen in het huwelijksbootje Ronald Jansen en Marleen Damveld gaan sinds gisteren door het leven als man en vrouw. Het kersverse echtpaar wordt door de kameraden van harte gefeliciteerd en en wensen de tortelduifjes […]
  • Twenthe wint simpel bij Wilhelminaschool16 maart 2014 Twenthe wint simpel bij Wilhelminaschool Twenthe Goor heeft de overwinning op GFC een goed vervolg gegeven. In de lastige uitwedstrijd bij het irritante Wilhelminaschool werd het 1-4. Een eenvoudige zege voor de ploeg van trainer […]
  • Twenthe pakt punt na heilloze start17 oktober 2010 Twenthe pakt punt na heilloze start Twenthe heeft vanmiddag het tweede punt van het seizoen behaald. De ploeg van trainer Henk Veldhuis sleepte, na een desastreuze start, in de slotfase een 3-3 gelijkspel uit het vuur. Mark […]
  • Oald Goor: Stadsbranden teisterden Goor…17 oktober 2021 Oald Goor: Stadsbranden teisterden Goor… In de categorie Oald Goor dit keer een passage uit de Canon van Goor die in 2013 werd uitgebracht ter ere van 750 jaar Stad Goor. Daarin valt onder meer te lezen dat het Twentse Haagje […]
  • Daan is op zoek naar een technisch maatje19 november 2015 Daan is op zoek naar een technisch maatje Daan Nijkamp is op zoek naar een technisch maatje en doet via deze weg een oproep aan de Goorse jeugd; " Mijn naam is Daan Nijkamp, ik ben 13 jaar en ik woon in de Hof van Twente. Ik heb […]