Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)

Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen  van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets gezien, of weet u waar de kledingstukken zijn, dan graag uw mail naar de redactie.

Bij de fietsstalling achter de Reggehof is zondagavond een grijs Cars vest gestolen. Het vest zat onder de snelbinder op de bagagedrager, na aankomst bij de fiets rond de klok van 24.00 uur bleek het vest gestolen.

Update: Het grijze vest is inmiddels teruggevonden.

carsvest_niek_gestolen1

Gerelateerde berichten

  • Damesfiets gestolen in het centrum 23 april 2014 Damesfiets gestolen in het centrum De op slot staande damesfiets van Patrick is in de nacht van zondag op maandag gestolen. Hij had de fiets geparkeerd in de buurt van Shoeby Fashion. De getoonde afbeelding is van het […]
  • Damesfiets gevonden6 september 2017 Damesfiets gevonden Johanna Doeschotte mailt dat er in de de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 september een Batavus damesfiets op haar oprit is neergezet. Hoe de fiets eruit ziet en op welke locatie de fiets […]
  • Update: Nieuw baseballjacket gezocht26 augustus 2011 Update: Nieuw baseballjacket gezocht Deze mail kregen we van een bezoeker in lichte nood. Heeft u de jas gezien, meldt u dan snel. “Onze zoon van 10 jaar heeft afgelopen maandag rond het middaguur zijn baseballjack vergeten […]
  • Brent zoekt zijn portemonnee met inhoud9 juli 2017 Brent zoekt zijn portemonnee met inhoud Brent zoekt zijn portemonnee. Deze is hij vrijdagavond verloren, waarschijnlijk toen hij na een bezoek aan Johny`s via de Scherpenzeelseweg naar huis is gefietst. Het gaat om een zwarte […]
  • Jas gevonden tijdens Sterrenweekend10 november 2011 Jas gevonden tijdens Sterrenweekend Mathijs Hofstee heeft vorige week een jas ontvangen, die gevonden is bij het Sterrenweekend. Deze jas is waarschijnlijk van een FC Twente-supporter die naar Odense is geweest. Het gaat om […]