Twenthe naar finale nacompetitie

Er was wel een verlenging voor nodig maar vv Twenthe is er wel in geslaagd om de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse te bereiken. In Lievelde werd uiteindelijk met 3-5 gewonnen van vv Erix. Na de reguliere speeltijd was het 2-2. Twenthe begon goed aan de wedstrijd en kwam voor rust met 0-2 voor door een treffer van Jeffrey Asbroek en eigen doelpunt van Erix. Op slag van rust werd het 1-2 door een doelpunt van Twan Spekschoor…

In de tweede helft had de Goorse ploeg het lastiger en kreeg de thuisploeg kansen. Op het einde van de wedstrijd was het Rowan Weenink die Erix naast Twenthe schoot en zo een verlenging af dwong. Daarin was het spannend en werd het 2-3 door een goal van Wouter Leusink. Erix kwam toch weer langszij door een goal van Rowan Weenink met zijn tweede van de middag. In de absoute slotfase maakte Stijn Jeurlink de 3-4 en werd het ook nog 3-5 door een treffer van Luuk Freriksen. Twenthe speelt nu volgende week op neutraal terrein de finale van de nacompetitie tegen BVV Borne dat vandaag Langeveen versloeg (4-1). Borne is de ploeg van voormalige Hector-trainer Mark Dijkstra. Het is nog niet bekend waar die wedstrijd gespeeld wordt.