Minder bier dan vorig jaar

Er is tijdens dit Schoolfeest minder bier getapt dan vorig jaar. Het exacte aantal liters is nog niet bekend, wel is duidelijk dat het aantal van 48.000 liter in 2011 niet wordt gehaald. Dat betekent niet dat de 137ste editie minder geslaagd was. Het bestuur kijkt zeer tevreden terug. En dat kunt u ook doen: terugkijken. Naar al die honderden foto’s die zijn gemaakt door onze fotografen Patrick ter Elst en Teoman Balci. Beiden hebben nagenoeg elke Schoolfeestvierder op de plaat vastgelegd. Ook onderstaande foto wilde we u niet onthouden. Deze is van Jeroen van Vliet en geeft een treffend beeld van de Allegorische Optocht, die door het slechte weer toch enigszins in het water viel.

regenachtig

Gerelateerde berichten

  • Constantijn houdt concert voor Mali en India29 juni 2012 Constantijn houdt concert voor Mali en India De Hofkerk is morgen het decor voor het Benefietconcert van de Prins Constantijnschool. De Goorse basisschool kiest elk jaar een maatschappelijk project waarvoor de school aandacht wil […]
  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Nog geen datum twee-richtingsverkeer Molenstraat13 mei 2020 Nog geen datum twee-richtingsverkeer Molenstraat Wethouder Harry Scholten kon nog geen datum noemen maar zegt binnenkort wel een stip aan de horizon te kunnen zetten inzake de openstelling van de Molenstraat voor twee-richtingsverkeer. […]
  • SchoolfeestRadio weer van start29 mei 2012 SchoolfeestRadio weer van start Hofstreek FM start komende zaterdag om 14.00 uur weer met SchoolfeestRadio. Aan de hand van ludieke items wordt de luisteraar weer klaargestoomd voor het Goorse School- en Volksfeest. Zo […]
  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]