Fietssleutel gevonden; telefoon en trui kwijt

Aniek van der Pluijm is afgelopen weekend haar mobiele telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Samsung Galaxy S Plus. De eerlijke vinder kan bellen naar 0547-271136.

De trui van Laura Dijkink is zaterdagavond ontvreemd bij de Jumbo. De zwarte trui, met de opdruk Roma loves me, zat in een plastic Albert Heijn-tas achter op een fiets. De vinder kan contact opnemen met de redactie.

Coen Busch heeft zondagavond een fietssleutel gevonden in de Schoolfeesttent. Het gaat om de onderstaande gele sleutel. De eigenaar kan zich melden bij de redactie. Inmiddels zijn al diverse vermiste en gevonden Schoolattributen bij hun rechtmatige eigenaar.

coensleutel

Gerelateerde berichten

  • Telefoon laten liggen op het station19 juli 2016 Telefoon laten liggen op het station Een jongedame heeft gisteravond om 21:00 haar telefoon op een bankje bij het station laten liggen. Ze is naderhand nog terug gegaan om het toestel op te halen, maar toen was die al […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Vossebeld verliest telefoon na feestje (Update)8 september 2013 Vossebeld verliest telefoon na feestje (Update) Rens Vossebeld is zijn telefoon kwijt. De redactie kreeg de volgende oproep van de trouwe bezoeker van onze site: "Ik ben afgelopen vrijdagnacht mijn telefoon kwijtgeraakt na een feestje […]
  • Telefoon verloren Blauwververij (update)23 juli 2012 Telefoon verloren Blauwververij (update) Quinty is zondagmiddag rond 16.30 uur haar mobiele telefoon kwijt geraakt bij het speeltuintje aan De Blauwververij. Het betreft een grijze Samsung Galaxy Y. De mobiel is uitgeschakeld op […]
  • Jim is zijn telefoon verloren30 augustus 2015 Jim is zijn telefoon verloren Jim is zijn telefoon kwijt. De in Goor woonachtige Engelsman is de Samsung Galaxy S4 verloren ergens in het Goorse centrum in de buurt van Grillroom Calimero. Om de smartphone zit een […]