Fietssleutel gevonden; telefoon en trui kwijt

Aniek van der Pluijm is afgelopen weekend haar mobiele telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Samsung Galaxy S Plus. De eerlijke vinder kan bellen naar 0547-271136.

De trui van Laura Dijkink is zaterdagavond ontvreemd bij de Jumbo. De zwarte trui, met de opdruk Roma loves me, zat in een plastic Albert Heijn-tas achter op een fiets. De vinder kan contact opnemen met de redactie.

Coen Busch heeft zondagavond een fietssleutel gevonden in de Schoolfeesttent. Het gaat om de onderstaande gele sleutel. De eigenaar kan zich melden bij de redactie. Inmiddels zijn al diverse vermiste en gevonden Schoolattributen bij hun rechtmatige eigenaar.

coensleutel

Gerelateerde berichten

  • Toch borden bij kruispunten27 maart 2014 Toch borden bij kruispunten De gemeente Hof van Twente gaat toch, tijdelijke, borden plaatsen bij Goorse kruisingen. Via mails aan deze site en het Hofpanel zijn veel klachten binnengekomen over de heersende […]
  • 6 juni 2013 Zuster Paulette opent straatversiering Een bijzonder moment gisteren in de Goorse Kloosterlaan. Daar werd de straatversiering in het kader van 750 jaar Goor ten doop gehouden. Dat gebeurde door de laatste non die in het […]
  • Geheugenkaart gevonden met familieportretten9 maart 2017 Geheugenkaart gevonden met familieportretten Aan de Iependijk is een geheugenkaart gevonden. Na een check blijkt dat er veel familieportretten opstaan en in Goor gemaakte foto's. Het lijkt erop dat de eigenaar in Goor woont. De […]
  • Meditatielessen in De Reggehof24 februari 2015 Meditatielessen in De Reggehof Docent Paul Grefte geeft op donderdag 5 maart open lessen Taichi Tao in De Reggehof. De open lessen zijn de opmaat naar de nieuwe cursus die gegeven wordt. De cursus start een week later […]
  • Alleman draait Medecin de Campagne1 oktober 2018 Alleman draait Medecin de Campagne Op dinsdag 9 oktober 2018 draait filmhuis Alleman de film: Medecin de Campagne. Deze komedie uit 2016 wordt vanaf 20.00 uur vertolkt. De toegang bedraagt zes euro.