Fietssleutel gevonden; telefoon en trui kwijt

Aniek van der Pluijm is afgelopen weekend haar mobiele telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Samsung Galaxy S Plus. De eerlijke vinder kan bellen naar 0547-271136.

De trui van Laura Dijkink is zaterdagavond ontvreemd bij de Jumbo. De zwarte trui, met de opdruk Roma loves me, zat in een plastic Albert Heijn-tas achter op een fiets. De vinder kan contact opnemen met de redactie.

Coen Busch heeft zondagavond een fietssleutel gevonden in de Schoolfeesttent. Het gaat om de onderstaande gele sleutel. De eigenaar kan zich melden bij de redactie. Inmiddels zijn al diverse vermiste en gevonden Schoolattributen bij hun rechtmatige eigenaar.

coensleutel

Gerelateerde berichten

  • Seniorentocht succesvolle aftrap Schoolfeest28 april 2010 Seniorentocht succesvolle aftrap Schoolfeest De traditionele Seniorentocht, georganiseerd door het Schoolfeestbestuur, was dit jaar door het fraaie lenteweer een succes. Meer dan 270 Goorse ouderen togen, verdeeld over zeven bussen, […]
  • Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken8 november 2018 Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken Het boek 'Mantelzorger der liefde' van de Goorse schrijfster Ingrid Keestra, is aangekocht door in totaal 62 bibliotheken in Nederland. Dit mede in het kader van de 'Dag van de mantelzorg' […]
  • Stoevelaar zoekt vrijwilligers dagvoorziening6 juni 2014 Stoevelaar zoekt vrijwilligers dagvoorziening De Stoevelaar is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de dagvoorziening. Bij Binnenhof moeten vrijwilligers zich inzetten voor ouderen die nog zelfstandig wonen. De taken bestaan […]
  • Monument Wolter 65 jaar trouw aan De Rellie18 juni 2017 Monument Wolter 65 jaar trouw aan De Rellie Wolter Wiegerinck, een gelauwerd icoon van de Goorse Biertent Rellie. Vandaag werd hij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse slotsoebat. De Goorse […]
  • Twenthe verdiende winnaar in derby tegen GFC1 november 2015 Twenthe verdiende winnaar in derby tegen GFC De Goorse derby in de vierde klasse B tussen GFC en vv Twenthe werd vanmiddag een prooi voor de bezoekers. Het werd 0-2 door kopgoals van Koen Morsink en Mark Nijland. Zij scoorden allebei […]