Seniorenmiddag op de tocht door tropische temperaturen

Het zou zomaar kunnen dat het School en Volksfeest woensdag niet wordt gestart met de traditionele Seniorenmiddag. Als de temperaturen tropisch blijven is er een kans dat het feest voor de ouderen niet doorgaat uit bescherming voor die soms kwetsbare doelgroep op dit gebied. Volgens de weers-deskundigen zal het erom spannen. Er wordt voor Goor voor komende woensdag door buitenradar een temperatuur van 27 graden voorspeld. Weeronline zit wat lager…

Er zal, volgens protocol, bij temperaturen van boven de 25 graden overleg plaats vinden met de contactpersonen van de verzorgingstehuizen, Franje en de EHBO. De weersverwachting en de luchtvochtigheidsgraad is hierbij bepalend. Bij temperaturen boven de 27,5 graden zal de Seniorenmiddag niet doorgaan. In 2019 werd de Seniorenmiddag ook afgelast vanwege de hitte destijds…