Schoolfeestnieuws in het kort (2)

  • Een opmerkelijke actie van Harmen Schinkel. Die woont op de grens bij Markelo en heeft zijn vlaggestok van een slot voorzien. Dit om diefstal van zijn Schoolfeestvlag te voorkomen of dat deze , naar eigen zeggen, wordt omgeruild tegen een vlag van het Markelose dorpsfeest.
  • De Tente is nagenoeg klaar voor gebruik. Vandaag is het geluid en licht opgehangen terwijl vanavond de vrijwilligers komen om de stoelen en tafels klaar te zetten voor het Seniorenfeest van morgenmiddag. Ook de eerste bierwagens zijn inmiddels gearriveerd.
  • Ook het harmonie-orkest van Apollo is bijna klaar voor het Familiespektakel van komende zaterdag. Gisteravond was de voorlaatste repetitie in De Reggehof waar morgen de generale is. Er zijn dit jaar onder meer optredens van Rachel Endeman, Stan Jansen, Erik Dollekamp en Robbie Rouwhof.