Schoolfeestnieuws in het kort (3)

  • Een compliment voor de vrijwilligers van de opbouw van de Tente die er ook dit jaar, ondankis de hitte in zijn geslaagd om alles voor het Feest der Feesten klaar te krijgen. Gisteravond zijn de stoelen en tafels neergezet voor de Seniorenmiddag die straks van start gaat.
  • Er zal vanaf donderdag extra gecontroleerd worden op het niet uitgeven van alcoholische dranken aan jeugd onder de 18 jaar. Met een legitimatie zijn gratis bandjes af te halen. Vrijwilligers achter de bar in de Tente is gevraagd om goed op te letten aan wie wat verstrekt wordt.
  • De kinderen van de Goorse basisscholen worden morgen getrakteerd op de voorstelling ‘Ik word…showman’ van Jori Veldhuizen. De entertainer uit Zoetermeer heeft jarenlange ervaring met shows in binnen en buitenland en won diverse goochelprijzen.