Donkerblauwe kinderjas gevonden in het bos

De familie Doeschotte heeft vanochtend tijdens een wandeling met de hond in het bos een kinderjas gevonden. Het gaat om een donkerblauwe jas van het merk McGregor. Wie de jas herkent kan bellen met 0547-851946 of een mail sturen.

mcgregor1

Gerelateerde berichten

  • Update: Nieuw baseballjacket gezocht26 augustus 2011 Update: Nieuw baseballjacket gezocht Deze mail kregen we van een bezoeker in lichte nood. Heeft u de jas gezien, meldt u dan snel. “Onze zoon van 10 jaar heeft afgelopen maandag rond het middaguur zijn baseballjack vergeten […]
  • Gedichtje voor jarige Laura18 maart 2012 Gedichtje voor jarige Laura Een gedichtje in de mailbox van de Lief en Leed-redactie. En dat allemaal omdat Laura van Coeverden achttien jaar is geworden: Ja, ja, het is echt waar, Laura is alweer 18 jaar. Deze […]
  • Jan Oolbekking is 50 jaar28 juni 2011 Jan Oolbekking is 50 jaar Maandag werd Jan Oolbekking 50 jaar en hij had gehoopt dat alles onder feestgedruis van Schoolfeest het niet opgemerkt zou worden. Helaas voor Jan gaat zoiets niet onopgemerkt voorbij voor […]
  • Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis18 augustus 2012 Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis Martin Bakker heeft vandaag een bril en een sleutelbos gevonden bij het gemeentehuis in Goor. Het gaat om een zogenoemde pilotenbril en een bos waar drie sleutels aan zitten. Ook zit er […]
  • Sleutelbos ontvreemd op tennispark4 december 2011 Sleutelbos ontvreemd op tennispark De Lief- en Leedredactie kreeg een mailtje binnen van één van onze vaste bezoekers die een sleutelbos is kwijtgeraakt: Vrijdagavond 2 december is uit de kleedkamer van de tennisvereniging […]