Donkerblauwe kinderjas gevonden in het bos

De familie Doeschotte heeft vanochtend tijdens een wandeling met de hond in het bos een kinderjas gevonden. Het gaat om een donkerblauwe jas van het merk McGregor. Wie de jas herkent kan bellen met 0547-851946 of een mail sturen.

mcgregor1

Gerelateerde berichten

  • Britt Spoelder voorleeskampioen21 februari 2014 Britt Spoelder voorleeskampioen Britt Spoelder is gisteravond voorleeskampioen van de basisscholen in Goor en Markelo geworden. De Goorse leerlinge vanĀ  groep 8 van de Heeckerenschool las volgens de jury het beste voor […]
  • Aanhanger in brand Diepenheimseweg26 juni 2013 Aanhanger in brand Diepenheimseweg Op de Diepenheimseweg net buiten Goor heeft vanavond rond 18.15 uur een aanhanger in brand gestaan. De mannen uit Bruinehaar kwamen net van een sloperij in Borculo waar ze een bumper […]
  • Hondje Snoopy vermist (update)28 oktober 2012 Hondje Snoopy vermist (update) Sinds zaterdagmiddag 14.00 uur is het hondje van Hendrie Mengering vemist geraakt op het tuindorp. De 17 jarige dame luistert naar de naam Snoopy en ze is blind aan beide ogen. Heeft u […]
  • Forse nederlaag tafeltennissers Olympia6 oktober 2014 Forse nederlaag tafeltennissers Olympia De tafeltennissers van Olympia hebben dit weekend op pijnlijke wijze kennisgemaakt met de top in de eerste klasse D. De Goorse bezoekers werden in Enschede met 9-1 naar huis gestuurd door […]
  • Minima kunnen nog vaker aankloppen bij de gemeente3 oktober 2016 Minima kunnen nog vaker aankloppen bij de gemeente Minima in Hof van Twente zouden meer gebruik kunnen maken van de bestaande regelingen. Dat blijkt uit onderzoek dat de gemeente heeft laten uitvoeren onder mensen die onder het wettelijk […]