Schoolfeestnieuws in het kort (5)

  • De fietsers van de Goorse Toerclub namen afgelopen weekend al een voorschot op het Feest der Feesten met een tocht van 470 kilometer naar het meest noordelijke punt van Nederland én terug. De acht renners deden er in totaal 18 en een half uur over. Op de zogenoemde Noordkaap bij de wadden werd de Schoolfeestvlag geplant.
  • Tijdens het borreluurtje dat vanmiddag om half vijf begint in de Tente, zal ook weer de jaarlijkse t-shirtverkiezing worden gehouden. Een jury loopt door de tent om te bepalen welk bedrijf of de instelling met het meest originele shirt de winnaar is.
  • Op Hofstreek FM is deze middag ook weer de Schoolfeest Top 25 te horen. Daarvoor kon tot en met gisteren digitaal gestemd worden. De uitslag is al bekend en niet verrassen. ‘Schoolfeest in de hemel’ van Kerkstraat Centrum staat wederom op 1, gevolgd door het Goors Victorie van TSM.