Opnieuw vogel vermist van Pluvierstraat (update)

Ben Claassen is zijn tweede vogel in een week tijd kwijtgeraakt. De dwergpapegaai is inmiddels weer terecht, maar bij het uitvangen van jonge vogels is een Forpus Catharina weggevlogen van de Pluvierstraat. Het gaat om een groene kromsnavel met spikkeltjes op zijn buik.

Update: De vogel is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update)11 juli 2012 Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update) Bij het filiaal van Tuunte is vanmiddag rond 16.00 uur een zeer tamme dwergpapegaai aan komen vliegen. Het beestje heeft een grijs-wit kopje en een azuurblauw lijf. De borst is geheel wit […]
  • Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update)30 augustus 2013 Tehuis gezocht voor pas geboren kittens (Update) Een trieste dag voor drie pas geboren kittens, tijdens het verplaatsen van het jonge gezin is de moeder-poes verongelukt. De poesjes zijn nog maar 10 dagen oud, daarom wordt er met spoed […]
  • Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update) 28 juni 2014 Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update) Poes Josje is afgelopen week alleen op pad gegaan en tot heden nog niet teruggekeerd op haar honk aan de Nijverheidsweg. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is, dan graag uw reactie naar […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update)17 april 2014 Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update) Een deelneemster aan het schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe is gisteren haar glucose sensor verloren. Dit is een klein apparaatje dat ze op haar lichaam draagt om zo continu haar […]