Opnieuw vogel vermist van Pluvierstraat (update)

Ben Claassen is zijn tweede vogel in een week tijd kwijtgeraakt. De dwergpapegaai is inmiddels weer terecht, maar bij het uitvangen van jonge vogels is een Forpus Catharina weggevlogen van de Pluvierstraat. Het gaat om een groene kromsnavel met spikkeltjes op zijn buik.

Update: De vogel is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Pokemon-figuren trouwen in raadszaal14 juli 2016 Pokemon-figuren trouwen in raadszaal De Pokemon-hype heeft ook inmiddels ook bezit genomen van het Goorse gemeentehuis en de ambtenaren die daar werken. Vandaag werd op Twitter een foto gepost van twee 'te vangen' figuurtjes […]
  • Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof13 juni 2015 Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof Het zit al geruime tijd in het vat maar het lijkt er nu op dat de Goorse projectontwikkelaar Haafkes een begin kan maken met de bouw van De Constantijnhof. De gemeente Hof van Twente heeft […]
  • Twenthe weet opnieuw niet te winnen19 september 2010 Twenthe weet opnieuw niet te winnen Twenthe heeft de valse start van de competitie nog geen halt kunnen toeroepen. De ploeg van trainer Henk Veldhuis verloor zondag kansloos bij Koninklijke UD (foto), een van de oudste […]
  • Twente Milieu gaat weer afval inzamelen3 juli 2018 Twente Milieu gaat weer afval inzamelen De grote brand die de regio in haar greep hield, is onder controle. Gorenaren kunnen weer zwemmen in Delden en Twente Milieu zamelt weer gft- en restafvalinzameling in. Door de fik bij […]
  • Burgemeester Goudt mag blijven   17 januari 2013 Burgemeester Goudt mag blijven Burgervader Jeroen Goudt geniet veel respect bij meer dan de helft van de Goorse bevolking. Ruim 53% van hen geeft via een poll op deze site aan dat Goudt ook na de zomer nog de scepter […]