Opnieuw vogel vermist van Pluvierstraat (update)

Ben Claassen is zijn tweede vogel in een week tijd kwijtgeraakt. De dwergpapegaai is inmiddels weer terecht, maar bij het uitvangen van jonge vogels is een Forpus Catharina weggevlogen van de Pluvierstraat. Het gaat om een groene kromsnavel met spikkeltjes op zijn buik.

Update: De vogel is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Parkeerkaart gehandicapten ’te duur’24 augustus 2015 Parkeerkaart gehandicapten ’te duur’ De kaart die wordt verstrekt aan minder validen voor het parkeren op speciaal gereserveerde plaatsen, is in de gemeente Hof van Twente veel te duur. Dat zegt de lokale PvdA-fractie. “Sinds […]
  • Tapas-avond bij De Smidse24 maart 2011 Tapas-avond bij De Smidse Het bleek een groot succes en dus gaat het concept in herhaling. De Tapas-avond van Bar Bistro D'Olde Smidse. Vanavond is het weer zover en kunnen de gasten zich laven aan de diverse […]
  • Sanders wordt EMTÉ4 juli 2010 Sanders wordt EMTÉ Ook de Sanders in Goor verdwijnt uit het straatbeeld. De supermarktketen uit Enschede, met een vestiging op De Whee in Goor, is overgenomen door EMTÉ  Supermarkten. Dat betekent dat […]
  • ZondagMiddagCafé bij de Soos1 november 2018 ZondagMiddagCafé bij de Soos Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een […]
  • Fietsen, feesten en voetballen met Hemelvaart14 mei 2015 Fietsen, feesten en voetballen met Hemelvaart Fietsen en Hemelvaartsdag zijn al decennia met elkaar verbonden. En om die reden geven veel Gorenaren vandaag kleur aan Hemelvaartsdag door deel te nemen aan de fiets4daagse die vandaag […]