Schoolfeestoptocht in herhaling

Hofstreek TV staat ook dit weekend nog in het teken van het Schoolfeest. Als u de Allegorische Optocht heeft gemist, kunt u deze terugzien in de herhaling. Verder zijn er ook items te zien vanuit de Tent, vanaf de kermis en van de Seniorentocht. De uitzendingen beginnen beide dagen om 17.00 uur. Ook op de site van Hofstreek zijn enkele items al terug te zien. Op deze site zijn ook nog altijd de foto’s terug te bekijken van een spetterend Schoolfeest.

120624_Gijmink2

’t Gijmink won de Allegorische Optocht

Gerelateerde berichten

  • Stralend begin Wandelvierdaagse4 juni 2013 Stralend begin Wandelvierdaagse Een prachtige zomeravond en honderden wandelaars. De Goorse wandelvierdaagse is vanavond stralend van start gegaan. Bij het eerste startpunt, de nieuwe Gijminkschool, liepen horden […]
  • Hofstreek FM zendt Matthaus Passion uit30 maart 2020 Hofstreek FM zendt Matthaus Passion uit Hofstreek FM maakt zondag een uitzending rondom de Matthaus Passion. Vanzelfsprekend is er dit jaar geen mogelijkheid om dit live te registreren, zoals dit weekend in Diepenheim […]
  • Bijleveld opent nieuwe Reggehof-foyer26 september 2012 Bijleveld opent nieuwe Reggehof-foyer Ank Bijleveld heeft gisteravond de vernieuwde foyer van De Reggehof officieel geopend. De Goorse ondernemers Ben van Bel van ZiT en Kirstin Gerritsen van dess Kirstins hebben onder andere […]
  • Autosleutel gevonden Kloosterlaan24 juni 2015 Autosleutel gevonden Kloosterlaan In de Kloosterlaan, ter hoogte van de praktijk van Tandheelkundig Team Koop, is een autosleutel gevonden. De sleutel is afgegeven bij de receptie aldaar. De eigenaar kan contact opnemen […]
  • Finale judotoernooi in De Mossendam19 januari 2013 Finale judotoernooi in De Mossendam Komende zondag staat sporthal De Mossendam in het teken van de judosport. Judovereniging 't Höfke Neede/Diepenheim organiseert dan namelijk de finale van het 3-Hoekstoernooi. De eerste […]