Nog een Schoolfeestcamera vermist

Nog altijd druppelen er berichten binnen over vermiste voorwerpen tijdens het afgelopen Schoolfeest. Zoals ook deze: “Ik ben vrijdagavond met schoolfeest mijn fotocamera verloren. Het gaat om een zwarte camera van het merk Lumix. De vinder mag zich melden via 06-20173088.”

Gerelateerde berichten

  • Blessure Nobbe, wedstrijd gestaakt2 april 2009 Blessure Nobbe, wedstrijd gestaakt De wedstrijd Hector-AJC'96 is vanavond vlak voor rust gestaakt. Aanleiding was een ernstige knieblessure van Hectorspeler Lars Nobbe, die voor nader onderzoek naar het ziekenhuis is […]
  • Jan Nijhof winnaar shortrally Etten Leur11 oktober 2015 Jan Nijhof winnaar shortrally Etten Leur Hij verraste vriend en vijand maar vooral zichzelf. De Goorse autocoureur Jan Nijhof won gisteren met een minimale voorsprong van vier seconden op concurrent Marco Schapers de Jumbo […]
  • ’n Möll’nbelt…2 juni 2015 ’n Möll’nbelt… 'Van vrögger is ter weinig meer oaver'. We horen het de oudere Gorenaren vaak zeggen en gelijk hebben ze. Het Twentse Haagje is op veel plekken enorm veranderd in de loop der jaren. Dat […]
  • peterendewolfcompleet5 november 2012 Succes kindershow Peter en de Wolf Accordeonvereniging KNA heeft afgelopen zaterdag de kindervoorstelling Peter en de Wolf gepresenteerd. Voorafgaande aan de voorstelling was er een activiteitenmiddag waarvoor zich ruim […]
  • Autosleutel van een Ford gevonden25 juli 2009 Autosleutel van een Ford gevonden Een opmerkelijke vondst van Annelore Morsink in de Korhoenstraat. De Goorse mailde ons vanmiddag dat zij een autosleutel heeft gevonden op bovenstaande locatie. Het betreft een sleutel van […]