Getuigen gezocht aanrijding Kerkstraat

De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag getuige waren van een aanrijding op de Kerkstraat. Een 28-jarige vrouw uit Lochem raakte daarbij gewond. Ze fietste rond 01.30 uur samen met een vriend over de Van Kollaan richting de Kerkstraat. Van rechts kwam een auto de Van Kollaan oprijden. De bestuurder, een 91-jarige man uit Hengelo, zou volgens de verklaring van de fietsster de bocht te krap genomen hebben met de botsing tot gevolg. Omdat de verklaringen uiteen lopen, wil de politie nog graag in contact komen met mensen die het ongeval hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, team Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • politiejas21 november 2013 Auto- en woninginbraken houden aan Inbraak; het is de meest gebruikte term in de afgelopen maand op deze site. En opnieuw is het actueel. Diverse Gorenaren zijn wederom slachtoffer geworden van enkele brutale dieven. Naar […]
  • 22 augustus 2012 Anne & Eva bakken voor KIKA Anne en Eva de Vries zijn naast alle looptrainingen dezer dagen ook druk bezig om de begroting rond te krijgen voor de marathon van New York. De twee Goorse zussen zetten zich tijdens de […]
  • Gelen slaat zijn slag met Voeckler18 juli 2012 Gelen slaat zijn slag met Voeckler Paul Gelen is de nieuwe leider van de Goorse Tourpoule. Met Thomas Voeckler, die woensdag de Koniginnerit in de Tour de France won, stak hij al zijn concurrenten de loef af. Met nog vijf […]
  • Haanstra, gestampte meisjes en Beatline…30 november 2018 Haanstra, gestampte meisjes en Beatline… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de avond ter ere van Bert Haanstra (foto) in De Reggehof. De Goorse cineast wordt wederom herdacht met een boek van Ronald van de […]
  • Haafkes gestart met bouw Agrowin27 november 2012 Haafkes gestart met bouw Agrowin Aannemersbedrijf W.J. Haafkes & Zonen B.V. uit Goor is in de moeilijke tijden voor de bouw gestart met de realisatie van twee nieuwbouwprojecten. Haafkes bouwt onder meer een kantoorpand […]