Oald Goor: Goor in de bocht…

Op deze zondag gaan we in de categorie Oald Goor terug naar het jaar 1982. We vonden in de rijke archieven van de Stichting Historisch Goor een foto van de ‘kartrekkers’ van het toenmalige Goor in de Bocht, nu 41 jaar geleden. Het bijschrift vermeld dat de groep die toen zoveel organiseerde in het Goorse zelfs de gemeenteraadsverkiezingen won maar niet op de verkiezingslijsten stond. Hoe dat zit is hier ongewis maar geeft wel de populariteit van de jongerenbeweging in die periode aan…

Op de foto, genomen voor de toenmalige Malbergschool van vlnr: Harrie Andriessen, Wanda de Groot, Iren Prins, Ineke van de Berg, Theo Hakkert, Ben Schrooten, Bert van de Berg, Eric Braamhaar, Cees van Zutphen, Geert Wolff, Rico de Groot, Gerrit Schinkel, Marcel Hofmeijer en Peter Bosma.