Mossendam in actie tegen ALS

logocityswim2De Goorse tennisvereniging de Mossendam heeft een actie op touw gezet om geld in te zamelen in de strijd tegen de spierziekte ALS. Clubman Hans Scheepbouwer is getroffen door deze aandoening en de tennisclub wil nu een initiatief van zijn dochters steunen. Zij doen op 9 september mee aan de zogenoemde Amsterdam City Swim als in de grachten van de hoofdstad zal worden gezwommen om middels sponsoring geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte.

 

Hans’ dochter Marina wom jarenlang bij de Nederlandse top waarmee de link verklaard is. Er zijn inmiddels al behoorlijk wat symphatisanten die meezwemmen voor het benodigde bedrag van 300 euro per persoon. In het weekend van de zwemactie zal de Mossendam ook een ALS-weekend organiseren in Goor om de actie kracht bij te zetten.

Gerelateerde berichten

  • Schapen voorkomen schaduw op zonnepanelen18 juli 2020 Schapen voorkomen schaduw op zonnepanelen Een natuurlijke en creatieve wijze om schaduw van beplanting op zonnepanelen te voorkomen op het zonnepark aan de Entersestraat. Daar zijn een twintigtal schapen gestald van schaapsherder […]
  • Poes bij allergische meiden14 januari 2012 Poes bij allergische meiden Een jonge poes is zaterdagochtend aan komen lopen bij de familie Janssen op de Hogenkamp (Waterhoenstraat) en liefdevol opgevangen. Toch is het beestje daar niet echt op de plek want de […]
  • Anti knal, voor Van de Bent stichting11 juli 2011 Anti knal, voor Van de Bent stichting De Jeugd-activiteiten-commissie van sv Hector heeft de opbrengst van de jaarlijkse Antiknal-actie aangeboden aan de J.P. van den Bent stichting op de Hogenkamp. In overleg met de […]
  • Planschade voor overlast Hiltjesdam1 juli 2010 Planschade voor overlast Hiltjesdam Een bewoner van de Goorse Sperwerstraat krijgt een bedrag van 8.000 euro van de gemeente Hof van Twente als planschade voor de bouw van de nieuwe wijk Hiltjesdamweide. Hij ondervindt naar […]
  • Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege3 februari 2020 Jan Hulsegge acteur in film Finkers en ter Steege Gorenaar Johan Hulsegge speelt een rol in de nieuwe film 'De beentjes van Sint-Hildegard' waarin Herman Finkers en Johanna ter Steege de hoofdrollen vertolken. De 83-jarige Hulsegge […]