Gijmink neemt afscheid van Dinie Mekking

Basisschool ’t Gijmink neemt morgen afscheid van Dinie Mekking als locatieleider. Mekking gaf jarenlang les aan de eerste klas, wat later groep drie werd, en was de laatste jaren werkzaam als locatieleider en intern begeleider. Na 38 jaar op ’t Gijmink gaat ze nu genieten van een welverdiend pensioen. Mekking neemt vanochtend afscheid van de kinderen op de school. Morgen is er van 16.00 tot 18.00 uur een receptie in de hal van de school. Iedereen die haar de hand wil schudden is dan van harte welkom.

diniemekking

Gerelateerde berichten

  • Oud papier: Zo hoort het dus niet…13 november 2020 Oud papier: Zo hoort het dus niet… Een opmerkelijke Facebookpost van Gerben Kappert vandaag die treffend het gedrag van sommige medeburgers weergeeft als het gaat om het dumpen van overtollig papier. Ondanks de duidelijke […]
  • yalpmvt8 april 2014 MTB-tocht voor Join4Energy Mountainbikers kunnen zaterdag aan de bak voor een tocht voor het goede doel. Vanaf Herberg de Pot wordt een afstand van 65 of 100 kilometer gereden voor de stichting Join4Energy. Dat […]
  • Opnieuw braderie in Goor19 augustus 2009 Opnieuw braderie in Goor Een week na de restantenmarkt zal de Schoolfeestweide opnieuw het decor vormen voor een mini-markt. Komende zaterdag zal er van 10.00 uur tot 17.00 uur een braderie plaatshebben op het […]
  • Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd16 april 2015 Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd Het straatbeeld werd vandaag in Goor vooral bepaald door jonge fietsers in oranje hesjes. Maar liefst 157 leerlingen van de groepen 7, en één groep 8, van de Goorse basisscholen hebben […]
  • Lidwien en Saskia bedwingen marathontocht op de Weissensee voor het goede doel21 januari 2020 Lidwien en Saskia bedwingen marathontocht op de Weissensee voor het goede doel Een stralende glimlach van oor tot oor bij Lidwien van de Riet en Saskia Smit. En met recht. De Goorse dames hebben vandaag 100 kilometer in successie afgelegd op de iconische Weissensee. […]