Oald Goor: De ‘Kapel’ in 1985…

De Goorse Reggestad Muzikanten bestaan dit jaar 60 jaar en dat heugelijke feit wordt op zaterdag 23 september groots gevierd met een jubileumconcert in de Reggehof. voor de redactie van deze site reden om de archieven van de stichting Historisch Goor in te duiken op zoek naar nostalgisch materiaal van de Goorse groep muzikanten. Als onderdeel van Apollo werden de Reggestad Muzikanten vroeger vaak aangeduid als de Egeländer kapel, die onder meer jaren muziek maakte tijdens het borreluurtje met Schoolfeest…

Bovenstaande foto is genomen in 1985. Daarop is onder meer in het midden Tönnis Endeman te zien met naast hem een toen nog piepjonge Pascal Haverkate. Achter hem Toon van der Horst. Verder Wim Semmekrot, Jaap Gros, Corry de Weerd, Rik Smeenge en Hennie Tempelman.