Rozen voor (potentiële) nieuwe bewoners Rozenvelden (Adv)

De Goorse financieel adviseurs van LOFwonen bieden stamrozen aan voor potentiële nieuwe bewoners van Rozenvelden. Het nieuwbouwproject op ’t Gijmink begint binnenkort aan fase 1 van de bouw. Sander Pots van LOFwonen komt graag in gesprek met potentiële nieuwe bewoners. “We merken dat mensen vaak niet weten hoeveel er mogelijk is, wanneer het gaat om de verkoop van hun huidige woning en bij de bouw van een nieuwe. Vanuit onze financiële dienstverlening kunnen wij deze Gorenaren uitstekend helpen”…

Om in gesprek te komen met mensen die aan het oriënteren zijn voor een woning, biedt LOFwonen een gratis adviesgesprek aan én een mooie stamroos. “Om er samen voor te zorgen dat hun woondroom op Rozenvelden tot bloei komt!” Aldus Sander. Neem contact op via lofwonen.nl voor een afspraak.