Vermiste man uit Apeldoorn in deze regio gezien UPDATE

Update: De man is na een tip uit Delden aangetroffen tussen de Eschmolen en de Algemene begraafplaats.

Oorspronkelijk bericht:

De politie vraagt inwoners uit Goor en omgeving uit te kijken naar de 33-jarige Samed uit Apeldoorn. De man, die een verstandelijke beperking heeft, is al ruim een week vermist en is gisteren, zondag 28 augustus, gezien in de omgeving van de Beldsweg en de Hagmolenweg net over de sluis in Ambt Delden. Naast zijn verstandelijke beperking heeft de man ook suikerziekte en een hartaandoening en kan niet lang zonder medicijnen. Samed heeft gemillimeterd haar, draagt een zwarte trainingsbroek en een grijze hoodie. Opvallend is dat zijn rechterarm 10 centimeter korter is dan zijn linkerarm. Wie Samed gezien heeft kan bellen met 0900-8844. Bij spoed: 112.