Jacht op gestolen Schoolfeestbanieren

banierschoolfeestquinnEr zijn twee Schoolfeestbanieren gestolen in het Goorse centrum. Dat is gebleken toen de doeken werden opgehaald deze week en werden vervangen. Het gaat om de banieren bij Bouwhuis Optiek en Sport Inn. Er zijn beelden waarop een duidelijk signalement van de dader te zien is die gemaakt zijn door bewakingscamera’s. Die worden maandag overgedragen aan de politie als aangifte gedaan zal worden. Tot die tijd wil Goor Collectief en de Stichting Goors School- en Volksfeest de dief de kans geven om tot inkeer te komen en de banieren terug te bezorgen. Dat kan, anoniem, bij de politie of ‘over de poort bij Wiemerink’ zo meldt het bericht.

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt belangrijke zege op DTS31 oktober 2016 Olympia boekt belangrijke zege op DTS De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft […]
  • Bril vermist bij Heeckerenschool (update)11 februari 2012 Bril vermist bij Heeckerenschool (update) In de categorie van de vermiste artikelen deze keer een verzoek van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink. "Donderdag is mijn zoon, Sam Zwierink, zijn bril verloren. Waarschijnlijk voor de […]
  • Twenthe gehavend tegen koploper Sportlust Glanerbrug9 februari 2019 Twenthe gehavend tegen koploper Sportlust Glanerbrug Een behoorlijke puzzel voor Twenthe-trainer Hans Dirksen voor het thuis duel met koploper Sportlust Glanerbrug in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal. Zo is Jelmer Plegt […]
  • Zonnig Palmpasen in Goor5 april 2009 Zonnig Palmpasen in Goor   Stichting Kindvriendelijk Goor kon vandaag terugblikken op een zonovergoten Palmpasenoptocht. Zeker 100 kinderen met kleurrijk versierde Palmpasenstokken liepen onder begeleiding van […]
  • Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics26 augustus 2016 Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics Twee ondernemingen uit 't Twentse Haagje drukken hun neus dit weekend aan het maatschappelijke venster. Zo organiseert Aqua +  morgen voor de derde keer de Happy Car Kids Rally. Twintig […]