GFC onderuit in eerste bekerduel

GFC is het regionale bekertoernooi slecht begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink ging op eigen veld met 0-3 onderuit tegen RKSV Bornerbroek. Die stand was al bij rust bereikt. Lammertink miste vijf basiskrachten waardoor de eerste helft de eerste helft nuiterst moeizaam verliep voor de rood zwarten. Bornebroek kwam na 15 minuten op 0-1 na een goede aanval over links. Een kwartier later werd het 0-2 na een foute spelhervatting van GFC. De 0-3 viel niet veel later uit een schot dat door doelman Rick Meijer verkeerd werd beoordeeld…

Na rust kwam GFC wel beter voor de dag maar kwam in een gelijkwaardige tweede helft niet tot scoren. Volgende week zaterdag speelt GFC in het Hoftoernooi in Delden. Dinsdag 12 september volgt de volgende bekerwedstrijd, uit tegen SVV ’91.