Henny Geelen actieve 73 jarige

Vandaag viert Henny Geelen zijn 73e verjaardag. Zijn kinderen wil hem vandaag extra in het zonnetje zetten omdat hij op zijn leeftijd nog super actief is. Zo werkt hij nog steeds als koerier en draait hij zijn hand niet om voor een rit naar Spanje om daar van zijn vakantie te genieten. Daarnaast besteedt hij ook nog veel tijd aan zijn 6 kleindochters en 4 achterkleinkinderen. Vanmiddag wordt de verjaardag gevierd met als thema: niet mokken, lekker wokken. 

henny_geelen73

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Update: Konijn ontsnapt uit hok14 september 2011 Update: Konijn ontsnapt uit hok De familie Jeurlink heeft hun konijn als vermist opgegeven. De langhangoor van zes jaar oud is sinds maandag zoek. Het dier ontsnapte uit zijn hok aan de Borghoeksweg. Het is een bruin/wit […]
  • C1000 Brandenbarg 25 jaar in Goor1 februari 2013 C1000 Brandenbarg 25 jaar in Goor C1000 Brandenbarg is jarig. De Goorse supermarkt opende vandaag exact 25 jaar geleden voor het eerst haar deuren in ’t Twentse Haagje. Ondernemer Bert Brandenbarg toog toen vanuit de […]
  • Armbandje gevonden bij super Emte5 september 2012 Armbandje gevonden bij super Emte En waar bij de een de sieraden worden ontvreemd, wordt er aan de andere kant een sieraad gevonden door een oplettende bezoeker van deze site. Deze mail ontving de redactie vanochtend:  “Ik […]
  • zelle18 juli 2012 Afscheid van leerkracht Ingrid Zelle Na 23 jaar dienst op de Prins Constantijnschool heeft juf Ingrid Zelle besloten een punt achter haar onderwijsloopbaan te zetten. Ze begon in de kleutergroep en heeft daarna de overstap […]