Oald Goor: Schietvereniging Wilhelmina

Dit keer een wel hele oude en nostalgische prent uit het begin van de vorige eeuw. Het is een foto uit 1900 van de leden van schietvereniging Wilhelmina. Die hadden destijds een schietbaan op De Whee vlakbij het zwembad. De stichting Historisch Goor wist ook de namen te achterhalen en daaruit blijkt dat het een absoluut Goors gewapend clubje was. (De namen onder lees meer)

Staand vlnr: CF Rouweler, D. Timmerije, F. Moormann, G ten Thye, HB Fischer, GJ van Gulik en A. Wissink.

Staand vlnr: F. Boswinkel, GJ Tijink, J. van Goor, B. Bekkenkamp, S. Klaassen, B. Spaan, AB Grevenstuk, JTG Tielenius-Kruithof, B. Walhof, J. ten Thye, GJ Potman, JB Koning, Candidus Claessen, HW Boswinkel, J. Scholten, E ten Hallers, KE Vos en A. Mengerink.

Zittend vlnr: F. Chr. Fischer, EA Spoor, JH ten Bosch, N Jannink, G Hell, LJ Wiegerinck en G. ten Thye.

Geknield vlnr: JLS Jeukens, H. Eeftink en F. Vos en zittend RJA Moormann.